ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει Τόζερ ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει Τόζερ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την ενίσχυσή του στην επίθεση και στη μεσαία γραμμή, με την περίπτωση του Ντάνιελ Τόζερ να εξετάζεται. Διαβάστε αναλυτικά.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε το "Γεώργιος Καλαφάτης" και συγκάλεσε σύσκεψη με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο, Γιάννη Αναστασίου και Δημήτρη Σαραβάκο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών. "Να αφήσουμε πίσω μας τη Μπριζ και να προχωρήσουμε. Πάμε παρακάτω" ήταν το μήνυμα του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση, παραμένουν οι σκέψεις για δύο προσθήκες, μία στην επίθεση και μία στη μεσαία γραμμή, αλλά, αυτές δεν "γεννήθηκαν" μετά τον αποκλεισμό από τη Μπριζ. Απλώς, είχε αποφασιστεί να αρχίσει η ομάδα και εφόσον εντοπιστούν ελλείψεις, να συμπληρωθούν προς τα τέλη Αυγούστου, σε συνάρτηση με τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη "LiveSport", μια περίπτωση που ενδιαφέρει το "τριφύλλι", είναι αυτή του Ντάνιελ Τόζερ, του άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ (έπαιξε το διάστημα 2006-08). Ο Ούγγρος μέσος προέρχεται από δυο πετυχημένες σεζόν με τη Γουότφορντ, όπου μέτρησε 45 συμμετοχές και την βοήθησε να ανέβει στην Premier League.

Ο Τόζερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για ένα χρόνο και είναι ελεύθερος. Αν μη τι άλλο, μια ελκυστική περίπτωση, διότι είναι παίκτης που έχει παραστάσεις από την χώρα μας και αγωνίζεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως εσωτερικός μέσος και επιτελικός.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και για το λόγο αυτό στον Παναθηναϊκό την έχουν αρκετά ψηλά και δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους. Το θέμα είναι να μπορούν να καλύψουν και τις οικονομικές του απαιτήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ