ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξαλλοι οι παίκτες του ΠΑΟ με διαιτησία. Δείτε τι έλεγαν

Έξαλλοι οι παίκτες του ΠΑΟ με διαιτησία. Δείτε τι έλεγαν

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ (1-1), λόγω διαιτησίας. Διαβάστε τι έλεγαν στα αποδυτήρια.

Σφοδρά παράπονα από την διαιτησία είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (1-1), λόγω των κίτρινων καρτών και της αποβολής του Κώστα Κατσουράνη, μετά από κάποια... γαλλικά που ξεστόμισε στον Σιδηρόπουλο.

Στο πράσινο στρατόπεδο, όχι μόνο ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και οι παίκτες θεωρούν πως έχουν αντιμετωπίσει ήδη αρκετά φαλτσοσφυρίγματα με το καλημέρα της χρονιάς.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα για τη διαιτησία ενός "παλιού" στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ λίγο μετά την γκέλα από τους Γιαννιώτες: "Δύο στα δύο έχουμε ως τώρα και έχουμε μόλις αρχίσει", ενώ ένας άλλος είπε πως έρχεται... "εγχείριση χωρίς αναισθητικό".

Στο "τριφύλλι" λοιπόν βράζουν από την αντιμετώπιση των διαιτητών μέχρι τώρα κι αυτό έχει φανεί από τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου και την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Όσο για τους παίκτες ήταν έξω φρενών στα αποδυτήρια. Οι νέοι μάλιστα δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι στο "τριφύλλι" δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιον λόγο ο διαιτητής Σιδηρόπουλος είχε περίεργη συμπεριφορά, κατά τη γνώμη τους πάντα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ