ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκώμια στους παίκτες από τον Ουζουνίδη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να κρατήσουν το πάθος που βγάζουν στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Άλτμαν δεν παίζει στο αιώνιο ντέρμπι.

Η θέληση για τη νίκη που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Λάρισα, ακόμα και όταν έμειναν 9 στον αγωνιστικό χώρο, ικανοποίησε απόλυτα τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" έδωσε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια και αναφέρθηκε στο επόμενο ματς με τη Λαμία.

"Αυτό το πάθος που βγάλατε στα τελευταία λεπτά, έδωσε το παραπάνω. Θέλω να το βλέπω συνέχεια. Ξέρω ότι είστε καλοί παίκτες και όταν παίζετε όπως μπορείτε, θα νικάτε, ακόμα και όταν μένετε λιγότεροι.

Μπράβο για αυτά που κάνατε και για τη σημαντική νίκη. Αν παίξουμε ανάλογα στη Λαμία την επόμενη αγωνιστική, θα κάνουμε νίκες και εκτός έδρας. Αυτό μας λείπει", ανέφερε ο Ουζουνίδης στους παίκτες του μετά τη λήξη.

Έπειτα, ο Ουζουνίδης συνομίλησε κατ' ίδιαν με τους Σιλά και Άλτμαν, οι οποίοι αποβλήθηκαν στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ασφαλώς, οι μόνοι που γνωρίζουν τι ειπώθηκε ήταν οι συμμετέχοντες στη συζήτηση, αλλά είναι σαφές ότι σχετίζεται με τις κόκκινες κάρτες που δέχτηκαν οι δύο παίκτες.

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΤΜΑΝ

Πάντως, ο Όμρι Άλτμαν έδειχνε αρκετά στεναχωρημένος επειδή παραλίγο να "κρεμάσει" τους συμπαίκτες του. Ο Ισραηλινός απολογήθηκε για την ενέργεια του στα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης", αν και δεν εξήγησε για ποιο λόγο αντέδρασε τόσο ανόητα. Ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει καν τη δικαιολογία της κόπωσης, αφού είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα.

ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Επιπροσθέτως, ο Όμρι Άλτμαν αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη και πιθανότατα, θα τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών. Κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στις 28 Οκτωβρίου, καθώς και από τα εκτός έδρας ματς με Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας, για το Κύπελλο.

Ο Γιακούμπα Σιλά θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και βρίσκεται στο όριο. Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει άμεσο πρόβλημα και αυτό είναι ένα θετικό γεγονός για τον Ουζουνίδη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Λεωφόρος της φωτιάς
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Χρειαζόμαστε τη στήριξη μόνο του κόσμου μας"
Ουζουνίδης: "Πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχε οφσάιντ της ΑΕΛ"
Λύτρωση για τον Παναθηναϊκό στο 93', αδικία για την ΑΕΛ στο 90'
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ