STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λύτρωση για τον Παναθηναϊκό στο 93', αδικία για την ΑΕΛ στο 90'

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αν και έπαιζε με εννιά παίκτες για δέκα λεπτά στο ματς με την ΑΕΛ πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη σε γκολ του Χίλιεμαρκ στο 93' και ενώ στο 90' είχε ακυρωθεί λανθασμένα γκολ του Περόνε για τους φιλοξενούμενους. (VIDEO)

Σε ένα ροκ παιχνίδι στην Λεωφόρο όπου έγινε ο κακός χαμός στο τελευταίο τέταρτο ο Παναθηναϊκός έδειξε εννιάψυχος και επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1 χάρη σε γκολ του Χίλιεμαρκ στο 93' κόντρα στους φιλοξενούμενους που αδικήθηκαν από την λανθασμένη υπόδειξη ως οφσάιντ του κανονικού γκολ του Περόνε στο 90'.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε, θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά η σωστή αποβολή του Σιλά στο 77' με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η σωστή αποβολή του Άλτμαν στο 84' που άφησε το τριφύλλι με εννιά παίκτες έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΛ να ισοφαρίσει και να κυνηγήσει τη νίκη.

Αυτή θα μπορούσε να έρθει στο 90' όταν ο Περόνε από κανονική θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο επόπτης Καραβασίλης λανθασμένα υπέδειξε ως οφσάιντ τον επιθετικό της ΑΕΛ και ακύρωσε ένα κανονικό γκολ που θα έδινε στους βυσσινί τη νίκη. Μάλιστα η ομάδα της Λάρισας έβγαλε τρεις ανακοινώσεις στην διάρκεια της αναμέτρησης για να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 93' της αναμέτρησης ο Χίλιεμαρκ με μια σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό που πήρε ένα σημαντικό τρίποντο.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχοντας τις γνωστές απουσίες των Τσάβες, Λουτσιάνο αλλά και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών με τους Κουτρουμπή, Άλτμαν άλλαξε και πάλι το σύστημα της ομάδας του τριφυλλιού και επέλεξε το 4-2-3-1.

Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Βλαχοδήμος και στην τετράδα της άμυνας ήταν οι Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιος και Χουλτ. Τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Σιλά, Κουρμπέλης και στην τριάδα μπροστά τους έπαιξε ο Βιγιαφάνιες δεξιά, ο Λουντ αριστερά και στο κέντρο ο Χίλιεμαρκ με τον Μολίνς ως μοναδικό προωθημένο.

Λύτρωση για τον Παναθηναϊκό στο 93', αδικία για την ΑΕΛ στο 90'

Από την άλλη η ΑΕΛ με τον Ηλία Φυντάνη για δεύτερη φορά στον πάγκο της είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Γιοβάνοβιτς, Γκόλια και του Κρίζμαν. Έτσι άλλαξε και αυτός το σύστημα της ομάδας του σε 4-1-4-1 θέλοντας να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της ομάδας του.

Ο Μπόζοβιτς ήταν στην εστία με τον Ρέντζα να παίζει στο δεξί άκρο και τον Γουάλας στο αριστερό ενώ οι δυο κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Φάρκας, Ζίζιτς. Μπροστά τους έπαιξε ο Φατιόν και στην τετράδα της μεσαίας γραμμής στα δεξιά ήταν ο Ντέλετιτς και αριστερά ο Μασούρας ενώ πιο κεντρικό ρόλο είχαν οι Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο και μοναδικός προωθημένος ο Ναζλίδης.

Λύτρωση για τον Παναθηναϊκό στο 93', αδικία για την ΑΕΛ στο 90'

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ, θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ έχοντας δυο-τρεις καλές στιγμές αλλά δεν τα κατάφερε. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι που απείλησαν πρώτοι χάνοντας κλασική ευκαιρία μόλις στο 2' εν συνεχεία απείλησαν ελάχιστα. Οι πράσινοι μάλιστα που προσπάθησαν με κάθετο ποδόσφαιρο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των βυσσινί αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 50' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιγιαφάνιες. Στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το ματς και στο 77' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιλά και με εννιά λόγω αποβολής του Άλτμαν στο 84'. Η Λάρισα έφτασε στην ισοφάριση καθώς είχε ενισχύσει την επίθεση της από το 70' ενώ θα μπορούσε να φτάσει και στο διπλό δημιουργώντας δυο φάσεις για γκολ στο 80' και στο 90'. Αντ' αυτού όμως ο Παναθηναϊκός δείχνοντας μαχητική ψυχή και ψάχνοντας μέχρι τέλους το τέρμα της νίκης το βρήκε μετά από την ενέργεια του Χίλιεμαρκ.

Χαμός στην Λεωφόρο στο τελευταίο τέταρτο

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιάυτης (Άρτας)

Βοηθοί: Β. Καραβασίλης (Καβάλας), Τ. Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Λουντ (90' Ρέις), Βιγιαφάνιες (82' Άλτμαν), Χίλιεμαρκ, Μολίνς (86' Μουνιέ).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Μασούρας, Φατιόν, Ντέλετιτς (88' Λαγός), Αγκάνοβιτς (69' Περόνε), Λεοζίνιο, Ναζλίδης (92' Γιαννιτσάνης).

Γκολ: 50' Βιγιαφάνιες, 93' Χίλιεμαρκ/79' Περόνε

Κίτρινες: 34' Σιλά, 67' Κουρμπέλης, 87' Χουλτ/10' Ζίζιτς , 32' Λεοζίνιο, 49' Ρέντζας, Φατιόν, 87' Ντέλετιτς

Κόκκινες: 77' Σιλά, 84' Άλτμαν

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης άνηκε στην ΑΕΛ με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν κόρνερ στο 2' από τα αριστερά. Στην εκτέλεση του η μπάλα πέρασε απ' όλους τους πράσινους και έφτασε στον Φάρκας ο οποίος επιχείρησε να πλασάρει από τα τρία μέτρα, έκανε το τσαφ όμως και έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα του ώστε να προηγηθεί και να βάλει δύσκολα στο τριφύλλι.

Στο επόμενο λεπτό ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ με τον Ζίζιτς να "γκρεμίζει" τον Μολέντο αλλά τον Κοτσιάυτη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Κάλλιστα όμως θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 45ΛΕΠΤΟ

Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του απείλησε για πρώτη φορά στο 7' όταν ο Χουλτ έκλεψε τη μπάλα στα αριστερά, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε στον Μολινς έξω από τη περιοχή. Ο φορ του Παναθηναϊκού σούταρε από πλάγια με την μπάλα να φεύγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Μπόζοβιτς. Έξι λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός αναπτύχθηκε όμορφα η μπάλα έφτασε στον Κουρμπέλη που δεν πάσαρε με τη μια στον Μολίνς αλλά σε δεύτερο χρόνο και με την πάσα του να είναι λίγο πιο δυνατή. Αυτό έκανε τον Σουηδό να βγει στα πλάγια και να μην μπορέσει να ολοκληρώσει σωστά την προσπάθεια του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό χάθηκε στο 17' όταν ο Χίλιεμαρκ εκτέλεσε πανέμορφα ένα φάουλ έξω από την περιοχή και βρήκε τον Μολέντο ο οποίος ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή ήταν κακή και ο Μπόζοβιτς έπιασε εύκολα.

Στο επόμενο λεπτό οι πράσινοι απείλησαν και πάλι όταν σε κόρνερ από τα αριστερά του Χίλιεμαρκ ο Κουλιμπαλί έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι αλλά και πάλι ο Μπόζοβιτς απομάκρυνε.

Η δεύτερη καλή στιγμή για την ΑΕΛ ήρθε στο 20' με την κεφαλιά του Ναζλίδη να φεύγει πάνω από την εστία του Βλαχοδήμου ύστερα από φάουλ του Λεοζίνιο.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 24' όταν το τριφύλλι αναπτύχθηκε όμορφα από τα αριστερά, ο Χουλτ βρέθηκε στην τελική γραμμή και έκανε τη σέντρα με τον Μπόζοβιτς να διώχνει προ του Μολίνς.

Το τριφύλλι βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ και στο 33' όταν και πάλι ο Χίλιεμαρκ εκτέλεσε όμορφα το φάουλ με πάσα στο δεύτερο δοκάρι προς τον Κολοβέτσιο, αυτός έκανε την κεφαλιά πάσα προς τον Κουλιμπαλί που με υπερένταση προσπάθησε να στείλει με προβολή τη μπάλα προς τα δίχτυα αλλά ο Ναζλίδης έκοψε προ το Μολίνς.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ

Οι πράσινοι που είχαν την υπεροχή στο ματς στο 35' αναπτύχθηκαν και πάλι όμορφα με τον Βιγιαφάνιες να δίνει στον Μολίνς και αυτός στον Χίλιεμαρκ που είχε κάνει την κάθετη κίνηση. Ο Σουηδός μέσος σούταρε με τον Ζίζιτς να κάνει το τάκλιν και να κόβει σωτήρια. Αυτή μάλιστα ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου 45λεπτου.

Οι δυο ομάδες μπήκαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για να βρεθεί μπροστά στο σκορ και να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης. Στο 48' οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα με τον Χίλιεμαρκ να βρίσκει τον Βιγιφάνες μέσα στην περιοχή. Ο Αργεντινός προσπάθησε να κρεμάσει τον Μπόζοβιτς αλλά η μπάλα κόντραρε στον Φατιόν και κατέληξε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Κουτσιάυτης είδε το καθαρό κράτημα του Φατιόν στον Μολίνς και έδειξε την άσπρη βούλα. Οι παίκτες της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν έντονα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει κίτρινη κάρτα σε Ρέντζα και Φατιόν. Το πέναλτι αυτό μάλιστα προκάλεσε και την διαμαρτυρία της διοίκησης της ΑΕΛ που εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο Βιγιαφάνιες ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του νικώντας τον Μπόζοβιτς καθώς έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία και τον γκολκίπερ της ΑΕΛ στην αριστερή και έτσι άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Αντί το γκολ να δώσει φτερά στους γηπεδούχους οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν μέτρα στο γήπεδο ενώ οι πράσινοι οπισθοχώρησαν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να φωνάζει στους παίκτες του να ανέβουν και να βγουν από τη περιοχή τους.

Η ΑΕΛ μάλιστα δημιούργησε την καλύτερη της στιγμή στο 56' όταν στάθηκε άτυχη με το δοκάρι να σταματάει την προσπάθεια του Λεοζίνιο. Χαρακτηριστικά ο Ντέλετιτς από τα δεξιά έκανε τρομερή ενέργεια, πέρασε τον Χουλτ και τον Μολέντο και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Λεοζίνιο. Αυτός στο ημικύκλιο της περιοχής έπιασε ένα όμορφο σουτ με το αριστερό αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βλαχοδήμου. Μάλιστα αν η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα δύσκολα θα το έβγαζε.

Ο Παναθηναϊκός μετά το δεκάλεπτο που είχε κλειστεί στην άμυνα κατάλαβε ότι έπρεπε να ψάξει ένα δεύτερο γκολ για να "κλειδώσει" τη νίκη και προσπάθησε να το βρει αφού βγήκε ξανά στην επίθεση. Αυτό θα μπορούσε να έρθει στο 61' όταν ο Λουντ έγινε αποδέκτης της μπάλας και είχε τον χώρο να σουτάρει. Το επιχείρησε και ανάγκασε τον Μπόζοβιτς να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ πάλι ο Ζίζιτς έκανε κέφαλο κλείδωμα στον Μολέντο με τον διαιτητή να μην βλέπει ούτε αυτή την παράβαση.

Εννιά λεπτά αργότερα οι πράσινοι απείλησαν και πάλι όταν ο Μόλινς με τον Χίλιεμαρκ έπαιξαν ωραία το ένα δυο με τον δεύτερο να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει και τον Μπόζοβιτς να διώχνει σε κόρνερ και πάλι.

ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΙΛΑ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΕΛ

Στο 77' ο Σιλά είδε σωστά την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Ναζλίδη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Αυτό μάλιστα δεν ήταν το μοναδικό κακό για τον Παναθηναϊκό στη συγκεκριμένη φάση. Καθώς ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το φάουλ με κατεύθυνση προς την εστία ο Περόνε ίσα που ακούμπησε την μπάλα η οποία μετά και την λάθος εκτίμηση του Βλαχοδήμου κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή όταν ο Μασούρας βγήκε τετ α τετ από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να πλασάρει τον Βλαχοδήμο αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έσωσε. Ο νεαρός επιθετικός θα μπορούσε να γυρίσει και την μπάλα στον Περόνε που ήταν ανενόχλητος.

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΜΑΝ

Οι πράσινοι θα μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ στο 83' όταν ο Μόλινς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ αλλά ο Μπόζοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο ίδιο λεπτό ο Ουζουνίδης πέρασε στο ματς τον Άλτμαν ο οποίος ένα λεπτό αργότερα σε μια απαράδεκτη ενέργεια κλότσησε από πίσω τον πεσμένο Ντέλετιτς και είδε σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με εννιά παίκτες.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΛ, ΝΙΚΗ ΜΕ ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ

Η ΑΕΛ στο 90' πέτυχε ένα κανονικό γκολ με τον Περόνε το οποίο κακώς δεν μέτρησε και ακυρώθηκε ως οφσάιντ ύστερα από λάθος υπόδειξη οφσάιντ του πρώτου βοηθού κ. Καραβασίλη από την Καβάλα.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια ανέλπιστη νίκη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι όταν στο 93' ο Χίλιεμαρκ από αρκετά πλάγια επιχείρησε μια σέντρα σουτ, η μπάλα δεν βρήκε πουθενά και κατέληξε στα δίχτυα του Μπόζοβιτς που έδειξε να αιφνιδιάζεται και δεν αντέδρασε.

Μάλιστα παρά τα τρία επιπλέον λεπτά των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός κράτησε το υπέρ του σκορ με το τελικό σφύριγμα της λήξης να κάνει τους πράσινους σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα να ξεσπούν.

Λύτρωση για τον Παναθηναϊκό στο 93', αδικία για την ΑΕΛ στο 90'

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το κακώς ακυρωθέν γκολ του Περόνε. Ο Περόνε κάνει το 2-1 στο 90' με όμορφο πλασέ αλλά ο πρώτος βοηθός τον υποδεικνύει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Αν εκεί μετρούσε το γκολ τότε ο Παναθηναϊκός θα γνώριζε την ήττα.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Αριστομένης Κουτσιάυτης από την Άρτα. Δεν είδε τα δυο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 3' και το 61'. Σωστές και οι δυο αποβολές για τον Παναθηναϊκό αν και στη φάση του πέναλτι υπέρ των πράσινων θα μπορούσε να είχε αποβάλει και παίκτες της ΑΕΛ που τον πάνε καροτσάκι. Κακός και ο πρώτος βοηθός του κ. Καραβασίλης ο οποίος υπέδειξε λανθασμένα ως οφσάιντ τον Περόνε στη φάση του 90'.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Χίλιεμαρκ και Μπόζοβιτς διεκδικούν τον τίτλο του MVP αλλά το γκολ του πρώτου έδωσε στο 93' τη νίκη στους πράσινους και δίκαια παίρνει τον τίτλο του καλύτερου αφού απ' αυτόν ξεκινούσε κάθε καλή φάση για τον Παναθηναϊκό.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η συμπεριφορά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι εξελίχθηκε μια ροκ αναμέτρηση οι πράσινοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους και βοήθησαν με κόσμιο τρόπο μέχρι τέλους το τριφύλλι.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η ενέργεια του Άλτμαν που ήταν άντι συναδελφική. Είχε μπει στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα και κλότσησε στο κεφάλι τον Ντέλετιτς αντικρίζοντας απευθείας την κόκκινη κάρτα του ρέφερι της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμα:

Μπαράζ ανακοινώσεων η ΑΕΛ: "Ληστεία, μην ξανασφυρίξεις, έκανες έγκλημα"
ΠΑΕ ΑΕΛ: "Συγχαρητήρια κ. Γραμμένε! Άρχισες την εξυγίανση..."

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ