ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δόθηκαν τα ονόματα, μένουν τα λεφτά...

Δόθηκαν τα ονόματα, μένουν τα λεφτά...
Πρίγκιπας Φεϊζάλ Αλ Σαούν INTIME SPORTS

Η πλευρά του Πρίγκιπα Φαϊζάλ παρέδωσε τη λίστα με τα 16 ονόματα που θα μπουν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε περίπτωση που μπουν τα 28 εκ. ευρώ. Ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ για τα διαδοχικά ραντεβού

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την πλευρά του Πρίγκιπα Φαιζάλ. Σε αυτή η πλευρά του Πρίγκιπα γνωστοποίησε τα 16 ονόματα που θα μπουν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αυτό που μένει τώρα είναι να μπουν και τα χρήματα.

Το πιο καθοριστικό δηλαδή κομμάτι της όλης υπόθεσης καθώς "no money... no parti" και το παραμύθι με δράκους ή με Πρίγκιπες θα λάβει οριστικά τέλος.

Αρχικά η πλευρά του Πρίγκιπα έλεγε πως δεν θα παραδώσει τα ονόματα την Πέμπτη και θα το έκανε απευθείας την Παρασκευή μετά την πρωινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όμως η πλευρά του Πρίγκιπα άλλαξε στάση και σε ραντεβού των δυο πλευρών παρέδωσε την σχετική λίστα.

Εν συνεχεία μάλιστα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα το ραντεβού μεταξύ των δικηγόρων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και της πλευράς του υποψήφιου επενδυτή κατά τη διάρκεια του οποίου μεταξύ άλλων παραδόθηκε η λίστα με τα ονόματα των 16 μελών που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ μόλις ολοκληρωθεί η κάλυψη του ποσού των € 28 εκατομμυρίων. Στο ραντεβού συζητήθηκαν και όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της αυριανής καθορισμένης συνάντησης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας".

Αναλυτικά τα 16 ονόματα που έστειλε ο Βλάσης Τσάκας στην ΠΑΕ:
Ο Πρίγκιπας Φαιζάλ – Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος
Ο Πρίγκπας Αμπνουλαζίζ (Ο πατέρας του Φαϊζάλ)
ΟΜπασίτι Αζίζ (Δικηγόρος)
Ο Βλάσης Τσάκας
ΟΣτέφανος Αυγουλέας – (Μέλος και του ΔΣ του ερασιτέχνη)
ΟΜίμης Δομάζος (Παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού)
ΟΓιάννης Μαρακάκης (Δικηγόρος)
ΟΆγγελος Δέλλας (Ιδιοικτήτης ξενοδοχείων)
ΟΣταύρος Δαϊλάκης (Πρώην βουλευτής ΝΔ)
ΟΓιώργος Παπάζογλου (Βιομήχανος)
ΟΑλέξανδρος Τσατσαρώνης (Αντιπρόσωπος φαρμάκων)
ΟΔημήτρης Σάρρας (Οδοντίατρος)
ΟΚωνσταντίνος Παπάζογλου (Βιομήχανος)
ΟΚωνσταντίνος Κουδούνας (Έμπορος)
ΟΑναστάσιος Στεφάνου (Συνταξιούχος)
ΗΑδελαϊς Τελώνη-Βαρθακούρη

Όσο για το ραντεβού της Παρασκευής αυτό έχει οριστεί για τις 11.00π.μ. στην Τράπεζα Πειραιώς και εκεί θα ξεκαθαρίσει η όλη ιστορία. Εκεί θα δούμε ποιο θα είναι το τέλος αυτής της ιστορίας που κρατάει εδώ και 16 μήνες τουλάχιστον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ