ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμάζεται ο Χαντζάρας στον Παναθηναϊκό

Δοκιμάζεται ο Χαντζάρας στον Παναθηναϊκό
Χαντζάρας EUROKINISSI

Ο Δημοσθένης Χατζάρας που πέρυσι έπαιζε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ήταν στην Ομόνοια όταν ήταν τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Νταμπίζας θα δοκιμαστεί στον Παναθηναϊκό και αν πείσει θα αποκτηθεί.

Τον 21χρονο (σ.σ. 8 Ιανουαρίου 1997) Δημοσθένη Χαντζάρα που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον οποίο ξέρει καλά ο Νίκος Νταμπίζας αφού τον είχε πάρει και στην Ομόνοια θα δοκιμάσει τις επόμενες μέρες ο Παναθηναϊκός.

Ο νεαρός εξτρέμ, μπορεί να παίξει τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά, πέρυσι αγωνίστηκε στην Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας όπου κατέγραψε 29 συμμετοχές (οι 26 στο πρωτάθλημα) με τρία γκολ.

Ο Χαντζάρας ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έγινε επαγγελματίας τον Σεπτέμβριο του 2015, αλλά έμεινε ελεύθερος ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2016. Ο τότε τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας, τον πήρε στην Κύπρο αλλά δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του έχοντας παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ