ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίνει ανάσες στον Μπεργκ ο Ουζουνίδης, εκτός και ο Λεντέσμα

Δίνει ανάσες στον Μπεργκ ο Ουζουνίδης, εκτός και ο Λεντέσμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με την Θέλτα τον Μάρκους Μπεργκ θέλοντας να ξεκουράσει τον Σουηδό φορ ενώ δεν πήρε μαζί του ούτε τον Λεντέσμα παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε προαναγγείλει από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Θέλτα πως ένας-δυο παίκτες θα μείνουν εκτός αποστολής για το ματς με τους Ισπανούς. Όχι επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά επειδή ήθελε να ξεκουράσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του που έχουν παίξει σε συνεχόμενα ματς.

Ένας εξ αυτών όπως φάνηκε από την ανακοίνωση της αποστολής ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο 48χρονος τεχνικός επέλεξε να δώσει ανάσες στον Σουηδό φορ ενόψει των αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εκτός άφησε και τον Λεντέσμα με τον Αργεντινό να προπονείται κανονικά την Τετάρτη το απόγευμα αλλά ο Ουζουνίδης επέλεξε να τον αφήσει εκτός.

Αντίθετα σε αποστολή για Ευρωπαϊκό ματς επιστρέφει ο Λέτο, δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Άγιαξ, αλλά και ο Εμποκού που εξέτισε την τιμωρία του. Ακόμη ο Ουζουνίδης πήρε μαζί του και τέσσερις μικρούς με τον Ευαγγέλου να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να τίθεται στην διάθεση του ενώ στην 22άδα συμπεριλήφθηκαν και οι Ξενόπουλος, Χατζηγιοβάννης και Μίγγος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (8/12) αγώνα με τη Θέλτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Αρκετό κρύο σήμερα στο Κορωπί στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα με τη Θέλτα. Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησε ο Σάμπα ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 22μελη αποστολή που αποτελείται από τους Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέντο, Ιβανόφ, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ