ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει τα περί Αράβων η πλευρά Βγενόπουλου

Διαψεύδει τα περί Αράβων η πλευρά Βγενόπουλου
INTIME SPORTS

Κύκλοι από την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου διαψεύδουν το δημοσίευμα εφημερίδας που θέλει τον μέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να φέρνει κεφάλαια από Άραβες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδα "Γάτα", προ ημερών συνεργάτης του Mr MIG, σε συνομιλία που είχε με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, τους αποκάλυψε ότι υπάρχουν σε εξέλιξη διεργασίες για την προσέλκυση σαουδαραβικών κεφαλαίων για τον Παναθηναϊκό.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει σε καμία περίπτωση, αφού κύκλοι από την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου, διαψεύδουν το δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει προβεί σε καμία τέτοια κίνηση και επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συντηρείται στην επιφάνεια το συγκεκριμένο θέμα.

Όσον αφορά την εκ νέου εμπλοκής του, προς το παρόν, δεν έχει υλοποιηθεί ο βασικός όρος που είχε θέσει, δηλαδή η πλήρης ανάληψη των ευθυνών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, που απορρέουν για τον Παναθηναϊκό από τη Διπλή Ανάπλαση.

Εσείς διαβάστε: Λιτή οικονομική πολιτική στα εισιτήρια και χρήματα στα ταμεία, Αποκρυπτογράφησαν την Μάριμπορ, Προπονήθηκαν Πίντο και Σο, Επέλεξε Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός, Τι έσοδα περιμένουν μέχρι τον Γενάρη, Διαψεύδει τα περί Αράβων η πλευρά Βγενόπουλου

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ