ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λιτή οικονομική πολιτική στα εισιτήρια και χρήματα στα ταμεία

Λιτή οικονομική πολιτική στα εισιτήρια και χρήματα στα ταμεία
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θα διατηρήσουν σε χαμηλά πλαίσια τις τιμές των εισιτηρίων στα ματς του Europa League. Μέχρι την Παρασκευή τα χρήματα της ΟΥΕΦΑ στα πράσινα ταμεία.

Την απόφαση να διατηρήσουν την λιτή οικονομική πολιτική στις τιμές των εισιτηρίων και για τα ματς των ομίλων του Europa League θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο του Παναθηναϊκού να σταθεί στο πλευρό της ομάδας όσο το δυνατόν περισσότερο έχουν πάρει στο Τριφύλλι.

Οι πράσινοι μάλιστα έχουν ενημερώσει σχετικά την ΟΥΕΦΑ καθώς έτσι έπρεπε πριν την έναρξη της φάσης των ομίλων θέτοντας τα όρια των τιμών που θα έχουν και για τα τρία ματς του ΟΑΚΑ κόντρα σε Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ.

Τα εισιτήρια για τα τρία παιχνίδια των ομίλων θα τιμώνται από 10 ευρώ το φτηνότερο έως 30-35 ευρώ το ακριβότερο. Τιμές σίγουρα προσιτές για τους φίλους του Παναθηναϊκού που θα θελήσουν να δουν από κοντά την προσπάθεια των πράσινων στο Europa League και να ενισχύσουν το Τριφύλλι.

Έρχεται ανάσα 2,2 ευρώ για τον Παναθηναϊκό

Πριν το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή περιμένουν στον Παναθηναϊκό τα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ που αφορούν την παρουσία των πράσινων στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα τα χρήματα αυτά αφορούν τη συμμετοχή του Τριφυλλιού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 135.000 ευρώ για τα παιχνίδια με την Μάδεργουελ και 2.100.000 ευρώ για τα μάτς με την Μάλαγα. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στα ταμεία του Τριφυλλιού θα μπουν 2.235.000 ευρώ.

Τα οποία θα δώσουν ανάσα στους πράσινους και θα μπορούν άμεσα να διατεθούν σε πληρωμές και διακανονισμούς προς τους παίκτες που βρίσκονται και τώρα στο ρόστερ αλλά και σε παίκτες που έχουν αποχωρήσει και έχουν έρθει σε συμφωνία με το Τριφύλλι.

Όσον αφορά τώρα τα χρήματα από την παρουσία των πράσινων διεθνών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, 625.730 ευρώ, θα μπουν στα πράσινα ταμεία τον Οκτώβριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ