ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός τα δημοσιεύματα για Σίλντενφελντ

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός τα δημοσιεύματα για Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Το όνομα του Γκόρντον Σίλντενφελντ ήρθε στην επικαιρότητα για λύση στα στόπερ του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να διαψεύδουν άμεσα την συγκεκριμένη υπόθεση λόγω του υψηλού κασέ του Κροάτη αμυντικού.

Άμεση ήταν η αντίδραση και η διάψευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου σε δημοσίευμα που ήθελε τους πράσινους να ενδιαφέρονται για τον Γκόρντον Σίλντεφελντ με τον Κροάτη αμυντικό να είναι ήδη στην Αθήνα για συζητήσεις με τους πράσινους.

Συγκεκριμένα αθλητική ιστοσελίδα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με τον Κροάτη αμυντικό που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟΚ και πως οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο.

Βέβαια οι δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης θα ήταν πάρα πολλές καθώς ο Σίλντενφελντ είναι παίκτης της Ντιναμό Μόσχας και ανήκει στους Ρώσους μέχρι το 2015. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον πάρει ως δανεικό καθώς οι Ρώσοι είχαν ζητήσει 800.000 από τον ΠΑΟΚ για να τον αγοράσει.

Διάψευση από τον Παναθηναϊκό

Από τον Παναθηναϊκό διέψευσαν ότι υπάρχει θέμα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και μάλιστα σημείωναν πως το κασέ του είναι υπερβολικό για τα δεδομένα που κινείται το Τριφύλλι και δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη περίπτωση. Μένει βέβαια να δούμε τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ