ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαδικτυακό τετ α τετ Λέτο, Νίνη

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Μέσω των λογαριασμών τους σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Σεμπαστιάν Λέτο και Σωτήρης Νίνης αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και αναφέρθηκαν στην επιστροφή τους στα γήπεδα.

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να ανταλλάξουν φιλοφρονήσεις και να αναφερθούν στους τραυματισμούς τους και στην επιστροφή τους στο γήπεδο βρήκαν οι Σεμπαστιάν Λέτο και Σωτήρης Νίνης.

Την αρχή έκανε ο Αργεντινός ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο "twitter" για την εβδομάδα που θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι έτοιμος να επανέλθει για να του απαντήσει ο Νίνης.

Ο χαρακτηριστικός διάλογος των δυο άσων του Παναθηναϊκού ήταν ο εξής:

Λέτο: "Γεια σας φίλοι μου. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για να δω πως είμαι. Ελπίζω να είμαι έτοιμος σύντομα".

Νίνης: "Και εγώ... αχχαχα".

Λέτο: "Είσαι έτοιμος μικρέ μου αδερφέ. Και "θα είσαι καλύτερο από πριν".

Νίνη: " Είμαι σίγουρος για αυτό".

Ο Λέτο λίγη ώρα νωρίτερα φιλοξενήθηκε και στη συχνότητα της "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" όπου λόγω της παρουσίας του Κλέιτον στο στούντιο, όπου μίλησε για τα πάρτι με την μουσική που γίνονται στα αποδυτήρια των «πράσινων», λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικά τα τραγούδια. Βοηθάνε το κλίμα στην ομάδα».

Όσο για την εφετινή σεζόν και την αποθέωση που γνωρίζει από τον κόσμο είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την χρονιά. Στέλνω σε όλους μία μεγάλη αγκαλιά και ένα ευχαριστώ», ενώ αναφορικά με τα ντέρμπι που ακολουθούν επεσήμανε: «Είναι τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια για την συνέχεια και πρέπει να τα δούμε σαν τελικούς».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ