ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεύτερες σκέψεις για Ζέκα στην Κοπεγχάγη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η απόρριψη της δεύτερης πρότασης που κατέθεσαν οι Δανοί στον Παναθηναϊκό και ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Champions League κάνουν την διοίκηση της Κοπεγχάγης να σκέφτεται να αφήσει στην άκρη το ενδεχόμενο απόκτησης του Ζέκα.

Η Κοπεγχάχη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καραμπάγχ και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League την Τετάρτη το βράδυ και θα αγωνιστεί πλέον στο Europa League. Το γεγονός αυτό σημαίνει κατά πολύ λιγότερα έσοδα για τους Δανούς.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε απαντήσει αρνητικά και στην δεύτερη πρόταση της Κοπεγχάγης για την απόκτηση του Ζέκα. Τα δυο αυτά γεγονότα έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας των Δανών να κάνουν δεύτερες σκέψεις για την απόκτηση του αρχηγού του τριφυλλιού αφήνοντας την στην άκρη.

Σύμφωνα με πηγές από τη Δανία πλέον οι πιθανότητες για να ολοκληρωθεί ή μεταγραφή του Ζέκα στην Κοπεγχάγη είναι λιγότερες απ' ότι να γίνει το "deal".

Θα πρέπει όμως να περιμένουμε να δούμε αν πρόκειται και για παιχνίδι τακτικής από τους Δανούς ή όντως απόφαση η οποία είχε παρθεί πριν το παιχνίδι και ενεργοποίηση της μετά τον αποκλεισμό της ανάλογα με τι σενάριο θα προέκυπτε από το ματς με την Καραμπάγχ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ