ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν μπαίνει σε δημόσιο διάλογο ο Αλαφούζος

Δεν μπαίνει σε δημόσιο διάλογο ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου επαναλαμβάνεται ότι αποδέχεται την τελευταία πρόταση της "Pan Asia', ωστόσο τονίζεται ότι δεν πρόκειται να μπει σε δημόσιο διάλογο.

Το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων και των κύκλων της πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου και εκείνης της "Pan Asia" συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου. Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι αρχικά με ανεπίσημο τρόπο και στη συνέχεια με μορφή ανακοίνωσης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει πως αποδέχεται την τελευταία πρόταση που του είχε γίνει για την εξαγορά της.

Αρχικά, η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ εξέφραζε την ικανοποίηση της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο αργότερα είχαμε διαφοροποίηση των δεδομένων.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, με επίσημη θέση που μοιράστηκε στον ελληνικό Τύπο, υποστήριξε ότι ο Αλαφούζος δεν απάντησε στη δική του πρόταση και τον καλεί να ξεκαθαρίσει τη στάση του για τα χρέη. Όπως ήταν φυσιολογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε αντιδράσεις.

Από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου τονίζεται ότι δεν πρόκειται να μπει σε δημόσιο διάλογο, αλλά παράλληλα επισημαίνεται η αποδοχή της τελευταίας πρότασης του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλλάζει σελίδα ο Παναθηναϊκός, είπε "ναι" στην Pan Asia ο Αλαφούζος
Η επιστολή του Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ
Ο Πιεμπονγκσάντ έχει "τρέλα" με τα υπερσύγχρονα αθλητικά κέντρα
Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ: Αυτός είναι ο αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Αυτό είναι το deal μεταξύ Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ
Θετική αντίδραση από τον Πιεμπονγκσάντ
Δυσαρεστημένος ο Γιαννακόπουλος με τον Αλαφούζο
Πιεμπονγκσάντ: "Ο Αλαφούζος απάντησε σε άλλη πρόταση"

Photo credits: Eurokinissi


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ