ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιστολή του Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ

Η επιστολή του Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ
Αλαφούζος EUROKINISSI

Διαβάστε την επιστολή, μέσω της οποίας ο Γιάννης Αλαφούζος αποδέχτηκε την πρόταση της "Pan Asian Investments" για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Νέος μεγαλομέτοχος θα προκύψει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποδεχτεί την πρόταση του fund "Pan Asian Investments" υπό τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Έλληνας εφοπλιστής απάντησε στον Ταϊλανδό επιχειρηματία μέσω επιστολής, που γνωστοποιεί ότι δεν θα μεταβιβάσει το ποσοστό του, αλλά η εταιρία θα μπει μέσω Αυξήσεως Μετοχικού Κεφαλαίου.

Από το γραφείο του Αλαφούζου ανακοινώθηκε το εξής:

"Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της Pan Asia Investments για αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην Pan Asia Investments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της".

Η επιστολή του Αλαφούζου έχει ως εξής:

"Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018. Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ: Αυτός είναι ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Πρόταση 40,5 εκατ. Ευρώ από ξένο fund για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ