ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δείπνο με Χάτζι και σειρά ευρωπαϊκών επαφών

Δείπνο με Χάτζι και σειρά ευρωπαϊκών επαφών
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο περιθώριο του φιλικού με την Βιτορούλ έκαναν το δείπνο προς τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ενώ στόχος των πράσινων είναι οι διασυνδέσεις με κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης μέσω του Τάκη Φύσσα.

Το Σάββατο το βράδυ ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με την Βιτορούλ και στο περιθώριο του συγκεκριμένου φιλικού λίγες ώρες μετά οι άνθρωποι του τριφυλλιού δείπνησαν με τον Γκεόργκι Χάτζι.

Συγκεκριμένα οι Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Σαραβάκος, καθώς επίσης και οι Στράτος Σωπήλης και Αγησίλαος Τουμαζάτος έφαγαν μαζί με τον Χάτζι και όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς η βραδιά κύλησε με πολύ κουβέντα γύρω από το ποδόσφαιρο και ανταλλαγή απόψεων.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι απέναντι τους είχαν έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη ο ο οποίος πλέον έχει γίνει πρόεδρος στην Βιτορούλ.

Η συζήτηση των δυο πλευρών αφορούσε στην δημιουργία μιας πρώτης επαφής και μιας κοινής γραμμής εν προκειμένω με τη Βιτορούλ αφού κι αυτή στηρίζεται στα νέα παιδιά ενώ υπάρχει και αρκετό ταλέντο στη Ρουμανία. Φυσικά, ο κυρίαρχος λόγος της επιλογής της Βιτορούλ ως η πρώτη ομάδα που ξεκίνησαν οι επαφές των πράσινων ήταν η παρουσία του Χάτζι σε αυτήν.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση αποτέλεσε την απαρχή από μια σειρά κινήσεων και ανάλογων επαφών στο άμεσο μέλλον. Ένα κομμάτι που θα αναλάβει προσωπικά ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Τάκης Φύσσας, και μάλιστα αποτελεί προτεραιότητα στην ατζέντα του.

Μάλιστα ο Φύσσας έχει προγραμματίσει μια σειρά από ταξίδια, τα οποία θα κάνει πολύ σύντομα, για να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άλλα κλαμπ είτε αυτός θα αφορά σε νέους παίκτες που μπορεί να αποκτηθούν και στη διεξαγωγή κάποιων φιλικών παιχνιδιών, είτε ακόμα και μια απλή γνωριμία, σε επίπεδο πρεστίζ. Μιλάμε για συλλόγους μεγαλύτερου βεληνεκούς φυσικά από την Βιτορούλ με τον Φύσσα να έχει πολλές γνωριμίες στην Ευρώπη. Όχι μόνο στην Πορτογαλία και στην Σκωτία όπου αγωνίστηκε αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ