ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατζαγκούν: "Έπρεπε να θυσιαστώ για την ομάδα"

Ατζαγκούν: "Έπρεπε να θυσιαστώ για την ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα υποστήριξε πως οι πράσινοι έκαναν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι.

Χωρίς καμία έπαρση, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν δήλωσε στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ πως έπρεπε να θυσιαστεί για την ομάδα του, στα τελευταία λεπτά που αγωνίστηκε αν και τραυματίας:

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ καλή νίκη για εμάς, κάναμε ομαδική προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι φέτος, παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε πολύ μεγάλη νίκη απόψε.

Ήταν ομαδική προσπάθεια, ήταν και η υπόλοιπη ομάδα που με βοήθησε να είμαι καλός. Έπρεπε να θυσιαστώ για την ομάδα τα τελευταία λεπτά που ήμουν τραυματίας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει πολύ καλά. Καλά παίξαμε και εμείς όμως και αξίζαμε τη νίκη, αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κάνουμε πολλά φέτος.

Πιστεύω πως έχω βελτιωθεί και το οφείλω στους προπονητές και στη δουλειά που γίνεται με τους νέους ποδοσφαιριστές».

Τριανταφυλλόπουλος: "Νέα τροπή στο πρωτάθλημα"

Από την πλευρά του ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υποστήριξε με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA":

«Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τις φάσεις για να μας απειλήσει μετά το γκολ της ισοφάρισης. Ήμασταν καλά δομημένοι αμυντικά και εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων. Τώρα πλέον για εμάς το πρωτάθλημα παίρνει άλλη τροπή. Μειώνεται η διαφορά και θέλουμε ένα σερί νικών για τη συνέχεια».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ