ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατυχία με Λαγό και επιστροφή Μπαϊράμι

Ατυχία με Λαγό και επιστροφή Μπαϊράμι
INTIME SPORTS

Απουσία της τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό με τον Τάσο Λαγό να παθαίνει τράβηγμα και να μένει εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο. Αντίθετα, είναι στην 20άδα μετά από καιρό ο Μπαϊράμι.

Μία ακόμα απουσία θα έχει για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού πέρα από τους τιμωρημένους δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στον Τάσο Λαγό.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού υπέστη τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και εγκατέλειψε την προπόνηση της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένεται να μείνει εκτός για 7-10 μέρες.

Αυτός ήταν ο τελευταίος πονοκέφαλος που ήρθε να προστεθεί στο κεφάλι του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι Τριανταφυλλόπουλος και Ζέκα είναι τιμωρημένοι, ενώ και ο Σίλντενφελντ είναι τραυματίας.

Μάλιστα, ο Κροάτης αμυντικός στην προπόνηση της Παρασκευής υποβλήθηκε σε θεραπεία. Την ίδια ώρα ο συμπατριώτης του Μλάντεν Πέτριτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στα της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου έριξε το βάρος του στην τακτική. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι ο Εμίρ Μπαϊράμι έπειτα από αρκετό καιρό βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Μέντες, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ