ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατομικό ο Σίλντενφελντ

Ατομικό ο Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Βέροια. Κανονικά προπονήθηκε ο Μπαϊράμι.

Για ακόμη μια μέρα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, δεν κατάφερε να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με την Βέροια. Ο Κροάτης νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν μπορεί ν' ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο "Σίφο" έκανε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να είναι οριακή η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Οι Πράσινοι δεν επιθυμούν επ' ουδενί να ρισκάρουν υποτροπή, καθώς θα μείνει για σημαντικό διάστημα εκτός έδρας. Γι' αυτό το λόγο στο Τριφύλλι κάνουν προσπάθεια ο Κροάτης να μην πάει στα ματς της Εθνικής της χώρας του ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία και να είναι απόλυτα έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Εμίρ Μπαϊράμι ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στην πλάτη που είχε την Τρίτη και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με την Βέροια.

Προπόνηση έκανε και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος ως πρώτη εικόνα αφήνει καλά στοιχεία, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο 19χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, Αντριάν Μπαλμπόα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ