ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ασκεί πίεση για το "Athens Alive"

Ασκεί πίεση για το "Athens Alive"

Το κονσόρτσιουμ και η Κυβέρνηση έχουν να επιλύσουν επιμέρους ζητήματα για το πρότζεκτ, με το πρώτο να πιέζει για να επιταχυνθούν οι εξελίξεις.

Το κονσόρτσιουμ για το "Athens Alive" αποδέχτηκε τις αλλαγές που έχει ζητήσει η Κυβέρνηση στο σχέδιο, όπως τις μετέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους των εταιριών, μετά το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, μπορεί να έχει συμφωνηθεί το γενικό πλαίσιο του πρότζεκτ, αλλά πρέπει να διευθετηθούν και οι λεπτομέρειες.

Ασφαλώς, αυτά τα ζητήματα δεν θα αποσαφηνιστούν σε επίπεδο κορυφής, αλλά από τα κατώτερα κλιμάκια. Τα χαμηλόβαθμα στελέχη της κοινοπραξίας θα συνεννοηθούν με τις τεχνικές υπηρεσίες των υπουργείων, ώστε να προχωρήσουν τις εξελίξεις με ταχύ ρυθμό.

Από εκεί και πέρα, το μέλημα της κοινοπραξίας είναι πρωτίστως να διασφαλίσει την επένδυση της. Δεν πρόκειται να δαπανήσει χρήματα για τις εργασίες ή για άλλους λόγους, εάν δεν έχει προωθηθεί το ανάλογο νομοθετικό πλαίσιο, ενώ στις συμβάσεις θα προβλέψει και τις σχετικές ρήτρες. Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η επένδυση θα ξεκινήσει όταν όλα θα έχουν επιλυθεί στο 100%.

Πλέον, το ζητούμενο για όλους είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Αυτό θέλει το κονσόρτσιουμ από την Κυβέρνηση και ασκεί πίεση, αφού δεν επιθυμεί να μπλέξει σε χρονοβόρες διαπραγματεύσεις. Η πρόθεση της κοινοπραξίας είναι να τελειώνει με τη συμφωνία μέσα στην άνοιξη, ώστε κατόπιν να "τρέξει" όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24