ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχή των ανανεώσεων με Σιμάο

Αρχή των ανανεώσεων με Σιμάο
INTIME SPORTS

Ο κύκλος των ανανεώσεων ανοίγει τη Δευτέρα, με τον Δημήτρη Γόντικα να έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του Σιμάο, Έκτορ Περάλτα.

Τα συμβόλαια δέκα ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι και η διοίκηση των "πρασίνων" ξεκινά τη Δευτέρα τις διαδικασίες συζητήσεων για να τους κρατήσει στην Παιανία και την επόμενη σεζόν.

Ό,τι γίνει, πρέπει να γίνει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, καθώς από την πρώτη ημέρα του 2012, οι παίκτες θα έχουν το δικαίωμα να συζητήσουν με όποια ομάδα θέλουν μία ενδεχόμενη συνεργασία.

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα με τον Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, του οποίου ο μάνατζερ βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα, ενώ παρακολούθησε και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έκτορ Περάλτα θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής του Μοζαμβικανού μέσου. Η πλευρά του παίκτη αξιώνει διπλασιασμό των αποδοχών του (από 250.000 ευρώ σε 500.000 ευρώ το χρόνο), κάτι που φαντάζει σχεδόν αδύνατο αν αναλογιστεί κανείς τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν, πρόκειται για τους Σεντρίκ Καντέ, Σίλβα Κλέιτον, Γιώργο Καραγκούνη, Νίκο Σπυρόπουλο και Σωτήρη Νίνη. Η περίπτωση του τελευταίου είναι και η πιο δύσκολη και γι' αυτό το λόγο ίσως να προηγηθούν οι υπόλοιποι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ