ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης ο Σισοκό

Απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης ο Σισοκό
Σισοκό INTIME SPORTS

Ο Σισοκό απουσίαζε από την προπόνηση της Τετάρτης λόγω ίωσης και η συμμετοχή του στο ματς με τον Πλατανιά είναι αμφίβολη.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Σισοκό στον Παναθηναϊκό καθώς ο Ιβοριανός άσος δεν μετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού ταλαιπωρείται από ίωση και από την κατάστασή του θα εξαρτηθεί το εάν θα προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως τόσο ο Τοτσέ όσο και οι Μαυρίας και Βιτόλο συνέχισαν να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ο πρώτος θα επιστρέψει και στην ενδεκάδα και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Φιγκερόα.

Παράλληλα, κανονικά προπονήθηκε και ο Στέφανος Κοτσόλης ο οποίος την Τρίτη είχε ενοχλήσεις στη μέση. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ταμπάκης, Πίντο και Σεϊταρίδης.

Στα της προπόνησης , οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με την πρώτη να κάνει ασκήσεις σε στημένες φάσεις και τη δεύτερη τελειώματα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ