ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Πράνιτς

Αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Πράνιτς
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ και έζησε από κοντά, ως οπαδός, την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του τριφυλλιού.

Την Πέμπτη το βράδυ ο Ντάνιελ Πράνιτς βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της Euroleague. Ο Κροάτης έδωσε το παρών μαζί με κάποιους συμπαίκτες του και έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του τριφυλλιού.

Για αυτό και με το που γύρισε σπίτι του έσπευσε να τους αποθεώσει ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το κατάμεστο κλειστό στον λογαριασμό του στο instagram και γράφοντας: "Σεβασμός στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Είσαστε φανταστικοί είναι ευχαρίστηση μου να παίζω μπροστά σας".

Στην βιασύνη του μάλιστα ο Πράνιτς χρησιμοποίησε παρελθοντικό χρόνο λέγοντας "ήταν ευχαρίστηση μου να παίζω μπροστά σας" αλλά άμεσα κατάλαβε το λάθος του και αφού ζήτησε συγνώμη έγραψε την σωστή έκφραση.

Αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Πράνιτς

Λίγες ώρες αργότερα ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία με έναν μικρό φίλο του Παναθηναϊκού και έγραψε: "Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο χθες".

Με την ψυχή του το χάρηκε και ο Λουκ Στιλ, ο οποίος πήγε για πρώτη φορά σε αγώνα του τριφυλλιού, όπως δείχνει και η χαρακτηριστική φωτογραφία που ανέβασε ένας φίλος του Άγγλου πορτιέρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ