ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απόντες Φερέιρα, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι

Απόντες Φερέιρα, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και οι Μπουμσόνγκ, Κουίνσι απουσίαζαν από τη πρώτη προπόνηση των πράσινων μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα το απόγευμα με αρκετούς απόντες αφού από την Παιανία έλειπαν οι Φερέιρα, Μπουμσόνγκ και Κουίνσι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απουσίαζε για προσωπικούς λόγους με αποτέλεσμα την εκγύμναση των πράσινων να αναλάβουν οι βοηθοί του ενώ τόσο ο Γάλλος άσος όσο και ο Γκανέζος επιθετικός είχαν πάρει σχετική άδεια.

Συγκεκριμένα ο Μπουμσόνγκ βρέθηκε στην Γαλλία όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ένα οικογενειακό του πρόσωπο και θέλησε να είναι δίπλα του.

Επίσης αρχικά απών ήταν και ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος είχε και αυτός άδεια αλλά ο 22χρονος άσος έδωσε εν συνεχεία το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και προπονήθηκε μόνος του.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν και οι Λέτο, Ρούντολφ οι οποίοι δεν γυμνάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Όσο για αυτή καθ' αυτή την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για πάνω από 45 λεπτά στον αγώνα με τον Εργοτέλη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν για ακόμη μια μέρα οι Λέτο και Ρούντολφ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ