ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφάσισαν να κάνουν πίσω οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού

Αποφάσισαν να κάνουν πίσω οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Την απόφαση να μην προχωρήσουν στην απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη πήραν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Άδοξο τέλος φαίνεται ότι θα έχει η προσπάθεια των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού να βγάλουν την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο και να δώσουν μια λύση έστω και στο παραπέντε.

Αφού έκαναν τις επαφές τους με όλους τους μετόχους, αφού άκουσαν τις απόψεις και των μεν και των δε και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα αποφάσισαν να κάνουν πίσω.

Στο Δ.Σ. που έγινε την Τρίτη το απόγευμα ι πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των επαφών με τους μετόχους, τα οποία χαρακτήρισε απογοητευτικά.

Το συμπέρασμα είναι πως κανένας δεν είναι διατεθειμένος να πάρει πρωτοβουλία και να στηρίξει ουσιαστικά το εγχείρημα των παλαιμάχων.

Παράλληλα, επισημάνθηκε από την αντιπροσωπεία ότι το κλίμα είναι εξαιρετικά πολωμένο και πως υπάρχει κίνδυνος να εμπλακούν οι παλαίμαχοι στα επικοινωνιακά παιχνίδια και να χρησιμοποιηθούν στη μάχη των εντυπώσεων. Επομένως, είναι προτιμότερο να σταματήσουν τώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ