ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποδεσμεύτηκε ο Λέτο από την Κατάνια

Αποδεσμεύτηκε ο Λέτο από την Κατάνια
INTIME SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο χάρισε και άλλα χρήματα στην Κατάνια και εξασφάλισε την υπογραφή στο έγγραφο της αποδέσμευσης του! Ο Αργεντινός έρχεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες και θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού!

Ο αγαπημένος Αργεντινός των οπαδών του Τριφυλλιού έρχεται στην Αθήνα! Παρά την εμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/2), λίγο πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ο Σεμπαστιάν Λέτο εξασφάλισε την αποδέσμευση του από την Κατάνια και είναι ελεύθερος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Ενδεικτικό της επιθυμίας του Αργεντινού να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα είναι ότι για δεύτερη φορά σε μία ημέρα, "χάρισε" χρήματα στην Κατάνια από τα οφειλόμενα και αποδέχτηκε την αποπληρωμή του σε έναν μακροχρόνιο διακανονισμό. Το ιταλικό club, μπροστά στην προοπτική να διατηρήσει τον Αργεντινό και να τον πληρώνει χωρίς να τον υπολογίζει, συναίνεσε και έτσι επιτεύχθηκε ο συμβιβασμός!

Περιχαρής, ο Αργεντινός ειδοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ευτυχή κατάληξη, ενώ ο ατζέντης του κατέθεσε άμεσα το έγγραφο στην ιταλική ομοσπονδία, προκειμένου ο πελάτης του να προλάβει τη διορία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ο Λέτο αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (2/2), ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ρυθμίσει τους όρους της συνεργασίας του με την ΠΑΕ. Εφόσον τα αποτελέσματα του check up δεν κρύβουν εκπλήξεις, τότε στα υπόλοιπα ζητήματα δεν πρόκειται να προκύψει διαφωνία λόγω της προεργασίας που έχει προηγηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ