ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από Τετάρτη τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Από Τετάρτη τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη 23/4 αναμένεται να τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια που δικαιούται ο Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Προτεραιότητα σε μέλη της ΠΣ, σε κατόχους διαρκείας και στους συνδέσμους.

Την Τετάρτη του Πάσχα αναμένεται να αρχίσει η διάθεση των 21.300 εισιτηρίων που θα παραλάβει ο Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 26 Απριλίου. Η ακριβής ημερομηνία της κυκλοφορίας τους θα οριστικοποιηθεί μόλις υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, τη διοργανώτρια αρχή του παιχνιδιού.

Πάντως, προτεραιότητα στην πώληση των εισιτηρίων θα έχουν τα μέλη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", οι κάτοχοι των διαρκείας και οι οργανωμένοι οπαδοί. Η απόφαση της διοίκησης είναι φυσιολογική και αναμενόμενη, διότι επιθυμεί με την κίνηση της να επιβραβεύσει όσους συνέδραμαν και στήριξαν το πρωτοποριακό και δύσκολο εγχείρημα της λαϊκής βάσης και της οικονομικής εξυγίανσης.

Εφόσον περισσέψουν εισιτήρια από τις συγκεκριμένες κατηγορίες, τότε θα διατεθούν στους υπόλοιπους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Καμία ενημέρωση για τη συνάντηση κορυφής

Όσον αφορά τα ρεπορτάζ που εμφανίστηκαν και υποστηρίζουν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, θα συγκαλέσει την Τρίτη του Πάσχα συνάντηση με τη συμμετοχή των Γιάννη Αλαφούζου, Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να συζητήσουν για την καταπολέμηση της βίας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση.

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό απορούν με τη γενικότερη στάση της Πολιτείας στο ζήτημα της βίας και εξέφραζαν την απορία τους για την αδράνεια της, σημειώνοντας ότι καίγονται φούρνοι και καταστήματα ανθρώπων του ποδοσφαίρου, αλλά κανένας δεν συγκινείται.

Οι προπονήσεις της εβδομάδας

Όπως έχει ανακοινωθεί, η προπόνηση της Τρίτης του Πάσχα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" θα είναι ανοιχτή για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 11:00 και θα επιτραπεί η είσοδος στον κόσμο. Ακόμα, η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στο "Σπύρος Λούης", στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ