ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από σουίτα σε σουίτα ο Φερέιρα

Από σουίτα σε σουίτα ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Μετά την σουίτα του "Υγεία" ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα βρεθεί σε σουίτα και στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ποιοι παίκτες πήγαν να τον δουν, πώς πάει η υγεία του.

Πολύ καλύτερα κυλάει η πορεία της υγείας του Ζεσουάλδο Φερέιρα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Υγεία" από το Σάββατο με την λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη.

Ο Πορτογάλος προπονητής των "πράσινων" ανταποκρίνεται πλήρως στην φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται με ενδοφλέβια αντιβίωση και δεν έχει πυρετό από το πρωί της Δευτέρας.


Με πολύ καλή διάθεση ήταν ο 65χρονος τεχνικός από το πρωί της Δευτέρας στην σουίτα την οποία και φιλοξενείται και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις και από τον ιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα θα πάρει εξιτήριο την προσεχή Τετάρτη, αφού κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει και την Τρίτη προς παρακολούθηση.

Από σουίτα σε σουίτα ο Πορτογάλος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη θα πρέπει να είναι προσεχτικός τα πρώτα 24ωρα για να μην πάθει υποτροπή.

Για τον λόγο αυτό, δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ από σουίτα δίνοντας μεν το παρών αλλά και πάλι δεν θα είναι στον πάγκο, αφού εκεί θα είναι προφυλαγμένος από τις όποιες καιρικές συνθήκες.

Έτσι μετά την Νέα Σμύρνη και το ματς με τον Πανιώνιο, ο στενός του συνεργάτης Ζοσέ Γκόμες, να βρεθεί για ένα ακόμα παιχνίδι στον πάγκο των "πράσινων".

Λέτο και Βιτόλο στον κόουτς



Από την πρώτη στιγμή τον τεχνικό του Παναθηναϊκού πέραν από τους όποιους φίλους του τον επισκέφτηκαν οι διοικούντες της ΠΑΕ, με τους κ.κ. Γόντικα και Χατζηνικολάου να δίνουν το παρών αλλά και τον επιμελητή της ομάδας κ. Παπαβασιλείου να είναι συχνός επισκέπτης.

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο ωστόσο και δύο παίκτες έδωσαν το παρών για να δουν την πορεία της υγείας του 65χρονου προπονητή. Ο Σεμπαστιάν Λέτο και ο Βίκτορ Βιτόλο επισκέφτηκαν το νοσοκομείο "Υγεία" και ευχήθηκαν στον προπονητή τους ταχεία ανάρρωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ