ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από εβδομάδα εξελίξεις με Αμπέντ

Από εβδομάδα εξελίξεις με Αμπέντ
Αμπέντ INTIME SPORTS

Ο Μεντί Αμπέντ το Σάββατο θα περάσει από εργομετρικά στον Παναθηναϊκό, όμως στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να ενταχθεί στη Νιούκαστλ. Σταθεροί στις θέσεις τους για "Σίφο" οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός όπως είναι γνωστό έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον αγγλικό σύλλογο και περιμένει την απάντηση του, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η πρόταση του Τριφυλλιού δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αναφέρθηκε στα Βρετανικά ΜΜΕ, καθώς δεν περιλαμβάνει οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο παίκτης από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Κυπελλούχους Ελλάδος, το Σάββατο θα περάσει από εργομετρικά και αιματολογικές, όμως στην συνέχεια θ' αναχωρήσει για την Αγγλία καθώς πρέπει να ενταχθεί στην προετοιμασία της Νιούκαστλ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του, κάτι που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Προχωράει για αμυντικό και χαφ

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει σε πλήρη εξέλιξη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και τις επόμενες μέρες αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις στις υποθέσεις του κεντρικού αμυντικού και του μέσου.

Οι πράσινοι έχουν εντοπίσει τους στόχους του, έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και είναι σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί η ''χρυσή τομή'' και οι ενδιαφερόμενες πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία.

Στο Τριφύλλι γνωρίζουν ότι δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλες οικονομικές δυνατότητες σε αυτή την μεταγραφική περίοδο και ξέρουν ότι αρκετές υποθέσεις χρειάζονται υπομονή, καθώς η ομάδα κάνει προσπάθεια να κλείσει συμφωνίες με τους δικούς της όρους.

Σταθερός στις θέσεις του ο Παναθηναϊκός για "Σίφο"

Τέλος, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει στην επικαιρότητα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν συμβαίνει γιατί οι Πράσινοι συνεχίζουν ν' ασχολούνται με την περίπτωση του, αλλά γιατί οι Ρώσοι προσπαθούν να συνεχίσουν το "παιχνίδι" γύρω από το όνομα του Κροάτη αμυντικού.

Συγκεκριμένα, η Ντιναμό Μόσχας πριν λίγο καιρό απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Παναθηναϊκού για τον διεθνή αμυντικό. Από εκείνη την στιγμή οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έκλεισαν την υπόθεση και άρχισαν ν' ασχολούνται με τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στην διάθεση τους για την συγκεκριμένη θέση.

Ουσιαστικά η υπόθεση του "Σίφο" διατηρείται στην επικαιρότητα μόνο από την πλευρά των Ρώσων οι οποίοι δεν θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον παίκτη, όμως από την άλλη θέλουν να τον παραχωρήσουν με όσο το δυνατόν καλύτερα ανταλλάγματα.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους είναι ξεκάθαροι στην συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν καταθέσει την πρόταση και δεν αλλάζει, οπότε αν οι Ρώσοι θέλουν να αρχίσουν νέο κύκλο συζητήσεων θα πρέπει να το πράξουν με "οδηγό" την πρόταση που έχουν ήδη στα χέρια τους, αλλιώς το Τριφύλλι θ' ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις παικτών.sPO

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ