ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Νιουκάσλ συζητά την πώληση του Αμπέντ στον Παναθηναϊκό

Η Νιουκάσλ συζητά την πώληση του Αμπέντ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η Νιούκασλ φέρεται να αποδέχεται τα λογικά ανταλλάγματα που της προτείνει ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του Μεχντί Αμπέντ και ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής μάλλον θα μείνει στην Αθήνα.

Άκρως ενθαρρυντικές είναι οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Βόρειο Αγγλία αναφορικά με την εξέλιξη της προσπάθειας του Παναθηναϊκού να διατηρήσει τον Μεχντί Αμπέντ στο δυναμικό του.

Η Νιουκάσλ έχει αρχίσει την εκκαθάριση στο ρόστερ της και την Πέμπτη ολοκλήρωσε την παραχώρηση τους Τζέιμς Ταβερνιέ στη Γουίγκαν, ενώ αναμένεται η συνέχεια.

Μετά από συνεννόηση του προπονητή, Άλαν Πάρντιου με τους διοικούντες, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ο Αλγερινός μέσος, για τον οποίο κρίνεται ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Αναγνωρίζεται η βελτίωση του αλλά θεωρείται ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο της Premier League.

Όπως αναφέρεται στο Νησί, ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει σε βάθος χρόνου 300.000 λίρες για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 22χρονου χαφ, ενώ θα προβλεφθεί ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Αμπέντ δεν φέρεται να έχει πειστεί ότι θα πάρει ευκαιρίες στη διάρκεια της σεζόν στη Νιουκάσλ και δεν επιθυμεί να μείνει απλώς για να συμπληρώνει το ρόστερ.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από την Αγγλία, τότε ο Αμπέντ δεν θα φύγει καθόλου από την Αθήνα και να παραμείνει ανήκοντας στον Παναθηναϊκό πλέον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ