ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απέρριψε την πρόταση της Κρίλια Σοβέτοφ για Ατζαγκούν ο Παναθηναϊκός

Απέρριψε την πρόταση της Κρίλια Σοβέτοφ για Ατζαγκούν ο Παναθηναϊκός
Μπαξεβανίδης Ατζαγκούν INTIME SPORTS

Η Κρίλια Σοβέτοφ πρότεινε στον Παναθηναϊκό να πάρει ως δανεικό τον Ατζαγκούν μέχρι το καλοκαίρι βάζοντας από τώρα οψιόν αγοράς αλλά οι πράσινοι είπαν όχι.

Όχι στην πρόταση της Κρίλια Σοβέτοφ για παραχώρηση του Ατζαγκούν ως δανεικού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι είπαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Το ποσό της οψιόν δεν έχει γίνει γνωστό αλλά στο τριφύλλι ήταν αρνητικοί και δύσκολα η Κρίλια Σοβέτοφ από την Σαμάρα θα επανέλθει με νέα πρόταση. Οι μέρες για τη λήξη των μεταγραφών λιγοστεύουν, τα περιθώρια στενεύουν και οι πράσινοι είναι αυτοί που θα ήθελαν να αποχωρήσει ο Νιγηριανός προκειμένου να μπορέσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τόσο τον Μολέντο όσο και τον Βιγιαφάνιες.

Την ίδια ώρα ο Ατζαγκούν και ο Χουχούμης προτάθηκαν στον Παναιτωλικό ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Βιγιαφάνιες αλλά οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου δεν έδειξαν ενδιαφέρον για τους δυο ποδοσφαιριστές και δη ως δανεικούς.

Μένει να δούμε τι θα γίνει στις τρεις μέρες που απομένουν αν και οι άνθρωποι των πράσινων θεωρούν ότι θα βρεθεί λύση εντός ή εκτός συνόρων προκειμένου να παραχωρηθεί ο Ατζαγκούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ