ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απάντησε με αποδείξεις στις κατηγορίες ο Παναθηναϊκός

Απάντησε με αποδείξεις στις κατηγορίες ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε για όσα έγιναν στη Λιβαδειά, παρουσιάζοντας ένα βίντεο που δείχνει όλη την αλήθεια, ενώ βασίστηκε και στην έκθεση του διαιτητή και του παρατηρητή

Πραγματοποιήθηκε από τον αθλητικό δικαστή η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων που έγιναν στη Λιβαδειά.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο κ. Πέτσος και αντέκρουσε όλα όσα υποστηρίζει στην έκθεση της η αστυνομία. Βασικό στοιχείο της απολογίας των ανθρώπων του "τριφυλλιού" ήταν ένα βίντεο, το οποίο παρουσίασαν ενώπιον του αθλητικού δικαστή και δεν ανήκει στο συνδρομητικό κανάλι.

Μέσα από αυτό το βίντεο καταρρίπτονται όλα όσα υποστηρίζει η αστυνομία για το συγκεκριμένο γεγονός και φαίνεται ξεκάθαρα η χρήση δακρυγόνου από αστυνομικό κάτι που αναγράφεται στην έκθεση τόσο του διαιτητή όσο και του παρατηρητή.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν πως όλα όσα έγιναν δεν είχαν κανένα λόγο να συμβούν μιας και στη συγκεκριμένη θύρα βρίσκονταν κατά κύριο λόγο οικογένειες και όχι οργανωμένοι φίλαθλοι. Χαρακτηριστικό είναι πως εκεί βρίσκονταν ο Λεωνίδας Πολέμης, ο Σωτήρης Νίνης και άλλοι επίσημοι.

"Αυτοί που βρέθηκαν εκεί ήταν σε θέση άμυνας κι όχι επίθεσης. Δεν ήταν συμπλοκή, ήταν αντίδραση του απλού κόσμου", τόνισε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Σε ότι αφορά τα όσα υποστηρίζει η αστυνομία για υπεράριθμο αριθμό φιλάθλων από την πράσινη ΠΑΕ τόνισαν πως αυτό δεν είναι δικό τους θέμα καθώς αυτό αφορά την γηπεδούχο ομάδα και την αστυνομία. Μάλιστα η αστυνομία είχε τονίσει πως δεν θα πλησίαζε κανένας στο γήπεδο χωρίς να έχει στην κατοχή του κάποιο εισιτήριο για το παιχνίδι.

Για τους οπαδούς που ήταν εντός του στίβου επρόκειτο για την ομάδα περιφρούρησης που είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες στα μέτρα ασφαλείας πριν από το παιχνίδι οπότε από τον Παναθηναϊκό τόνισαν πως συντρέχει καν λόγος για κλήση σε απολογία. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και για τα επεισόδια στην πόλη της Λιβαδειάς τονίζοντας πως δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να έχει ευθύνη για τα όσα γίνονται στην πλατεία μιας πόλης. Τέλος οι άνθρωποι των πρασίνων αποδέχτηκαν την κλήση για τα καπνογόνα.

Η απόφαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να βγει εντός της ημέρας με τους "πράσινους" να την περιμένουν με αγωνία αφού εάν τιμωρηθούν με ποινή κεκλεισμένων των θυρών θα την εκτίσουν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ