ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντίστροφη μέτρηση για Σουλτάν Αλ Σαούντ

Αντίστροφη μέτρηση για Σουλτάν Αλ Σαούντ
INTIME SPORTS

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει ξεκινήσει με τον Τσάκα να τονίζει ότι περιμένει το bank commitment για τα 15 εκατ. ευρώ. Οι τελευταίες εξελίξεις...

Ραντεβού με στελέχη της Nordea Bank στις 14:30 αναμένονταν να είχαν οι εκπρόσωποι του Σουλτάν Αλ Σαούντ προκειμένου να παραλάβουν το bank commitment για τα 15.000.000 ευρώ, το οποίο σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα θα είναι το βράδυ στα χέρια του Τζίγγερ.

Αμέσως μετά αναμένεται άμεσα να σταλθεί στην Ελλάδα και τους νομικούς του πρίγκιπα εδώ για να το δώσουν με τον φάκελο στην πλευρά Γιάννη Βαρδινογιάννη που από την Δευτέρα είναι στην αναμονή.

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει για την ώρα στην περιβόητη υπόθεση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και την εμφάνιση των χρημάτων που ουσιαστικά θα δώσουν και ένα θεωρητικά τέλος στην υπόθεση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Από την Δευτέρα η πλευρά του μέσω του Βλάση Τσάκα θεωρούσε πως την Τρίτη θα παραδοθεί ο φάκελος στους νομικούς του Τζίγγερ, γεγονός που δεν έγινε και πήρε παράταση μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι με τις τελευταίες ειδήσεις από την πλευρά του συνεργάτη του Σαουδάραβα να λένε πως το βράδυ θα δοθούν τα έγγραφα.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από το Λονδίνο, με τους δικηγόρους του Σουλτάν Αλ Σαούντ, να έχουν ραντεβού με τα στελέχη της τράπεζας Nordea Bank στο Λονδίνο, για την εξασφάλιση του bank commitment των 15.000.000 ευρώ.

Την ώρα που άπαντες δεν δείχνουν να έχουν άλλα αποθέματα υπομονής, ο συνεργάτης του Σαουδάραβα πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας τονίζει για την ώρα πως αφού λάβει τα έγγραφα από το Λονδίνο θα αποσταλούν μέχρι το βράδυ στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η αντίστροφη μέτρηση για την θετική ή αρνητική τροπή της εξέλιξης έχει ξεκινήσει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ