ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ίδρυμα "Μητέρα" οι "πράσινοι"

Στο ίδρυμα "Μητέρα" οι "πράσινοι"
INTIME SPORTS

Δώρα, στοργή, αγάπη και παιχνίδια πρόσφεραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι επισκέφτηκαν το ίδρυμα "Μητέρα" ενόψει εορτών.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και μέλη της διοίκησης έδωσαν το παρών στο ίδρυμα "Μητέρα" μοιράζοντας δώρα και αυτόγραφα στα μικρά παιδιά ενόψει των εορτών.

Λέτο, Κουίνσι, Ρούντολφ, Σαριέγκι, Κλείτον, Μπιάρσμιρ, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Λαγός, Σιμάο και Ταμπάκης εκπροσώπησαν τους παίκτες ενώ την διοίκηση το μέλος του Δ.Σ. Στράτος Σωπήλης, ο επιχειρησιακός διευθυντής Ευάγγελος Πέτσος και ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Οι "πράσινοι" εκτός από τα χαμόγελα αγάπης μοίρασαν δώρα σε κάθε ένα από τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ενώ επισκέφθηκαν και όλα τα δωμάτια. Από τις δύο πλευρές γνωστοποιήθηκε πως τα παιδιά του ιδρύματος μπορούν να βλέπουν τους αγώνες του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό στάδιο από εδώ και στο εξής δωρεάν.

Ο διοικητής του ιδρύματος, κ. Βεζυράκης τόνισε: " Χίλια ευχαριστώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την πρωτοβουλία που πήρε. Δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευχαρίστησή μου για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και για την επίσκεψή σας. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά αυτά, να έχουν λίγη χαρά και αγάπη αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Από την πλευρά του, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης, τόνισε: " Η χαρά είναι δική μας. Δεν το σκεφτήκαμε καθόλου, όταν αποφασίστηκε να κάνουμε αυτή την επίσκεψη. Θελήσαμε να βρεθούμε κοντά στα παιδιά και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε."

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιόσου Σαριέγκι υποστήριξε: " Αυτά τα παιδιά μας δίνουν δύναμη. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες των γιορτών να νιώθουν ότι έχουν κάποιον δίπλα τους. Χαρήκαμε πραγματικά που βρεθήκαμε εδώ και επισκεφθήκαμε τα παιδιά."

Τέλος, από τους νεότερους παίκτες σε ηλικία, ο Χάρης Μαυρίας τόνισε αποχωρώντας: " Χαρά μας που βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά, που έχουν ανάγκη από αγάπη αυτές τις ημέρες. Θα το κάνουμε όταν μας δίνεται η δυνατότητα."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ