ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανεβάζει την προσφορά για Σισέ

Ανεβάζει την προσφορά για Σισέ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά του προς τον Τζιμπίρ Σισέ όμως η περίπτωση του Γάλλου εξακολουθεί να είναι δύσκολη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος καταλαβαίνει πως εκτός από τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και την αναγκαστική μείωση του μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν τρόπο για να πάρει τα πάνω του στο ψυχολογικό κομμάτι και τον ίδιο να κερδίσει χρόνο έτσι ώστε να προχωρήσει το πλάνο του δίχως προβλήματα και μουρμούρες.

Το "πακέτο" Τζιμπρίλ Σισέ, λοιπόν, δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να δυναμώσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό, αλλά και να μαλακώσει τις αντιδράσεις του κόσμου ενόψει των επικείμενων αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

Πόσο εφικτή είναι όμως μία τέτοια μεταγραφή στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα οι πράσινοι; Ας ξεκινήσουμε με το προφανές ερώτημα. Για το αν θέλει δηλαδή να έρθει ο Γάλλος άσος στον Παναθηναϊκό. Η απάντηση είναι "ναι".

Ο Σισέ στην Ελλάδα πέρασε όμορφες στιγμές, αποθεώθηκε από φίλους και αντιπάλους, ενώ κέρδισε αρκετά χρήματα. Επίσης φτάνοντας πλέον κοντά στα 32 του χρόνια, γνωρίζει πως χρειάζεται ένα δυνατό φίνις για να ανεβάσει εκ νέου τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στον έμπειρο φορ κοντά στις 700.000 ευρώ για διάστημα περίπου πέντε μηνών, με τα περισσότερα χρήματα να προέρχονται από τους "ανενεργούς" μετόχους. Κι εδώ είναι που κολλάει το πράγμα...

Οι ενδοιασμοί του Σισέ

Μπορεί στην περίπτωση του Σισέ να ισχύει το "κάλλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη", όμως ο Παναθηναϊκός του 2009-2010 με τον σημερινό δεν έχουν καμία σχέση. Στο ρόστερ δεν υπάρχουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα (στα ντουζένια τους), γεγονός που τον προβληματίζει ιδιαίτερα, όπως και η βαθμολογική θέση των πράσινων.

Επίσης είναι βέβαιο πως θα διαταραχθεί το κλίμα στα αποδυτήρια, από τη στιγμή που θα είναι ο μόνος με εγγυημένα χρήματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως και να έχει ο χρόνος κυλά υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά ταυτόχρονα τα παιχνίδια λιγοστεύουν και η υπόθεση πλέι οφ - Ευρώπη όσο πάει και απομακρύνεται.

Διαβάστε επίσης: Ενδιαφέρον από Φορτούνα Ντίσελντορφ και Χέρτα για Χριστοδουλόπουλο, "Κολλάει" του Μπουμσόνγκ, προχωράει του Λέτο, Παρασκευή ο Βύντρα, Τσιώλης: "Δεν δέχτηκα πρόταση από τον Παναθηναϊκό", Μέχρι την Τρίτη του Λέτο, Ανεβάζει την προσφορά για Σισέ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ