ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κολλάει" του Μπουμσόνγκ, προχωράει του Λέτο, Παρασκευή ο Βύντρα

"Κολλάει" του Μπουμσόνγκ, προχωράει του Λέτο, Παρασκευή ο Βύντρα
INTIME SPORTS

Εμπλοκή στο θέμα της λύσης τους συμβολαίου του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Γάλλο να μην αποδέχεται έναν όρο που του έθεσε ο Παναθηναϊκός. Μόνο οι υπογραφές μένουν για τον Λέτο ενώ την Παρασκευή θα γίνει και το το ραντεβού της διοίκησης με τον Λουκά Βύντρα.

Ένας όρος στη λύση της συνεργασίας μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπουμσόνγκ πάει... πίσω την λύση του συμβολαίου του Γάλλου άσου με το Τριφύλλι κατά κάποια 24ώρα και μένει να δούμε κατά πόσο είναι καθοριστικός και αν είναι ικανός να φρενάρει την όλη υπόθεση.

Ο "Μπουμ" ενημέρωσε την Αθηνά Μπαλομένου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, ότι δεν αποδέχεται τον όρο να επιστρέψει το 50% της αποζημίωσης που θα πάρει αν λύσει το συμβολαίου του, εφόσον υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα στη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Από την πλευρά της ΠΑΕ, εμμένουν στην απαίτηση τους και διεμήνυσαν στον Μπουμσόνγκ ότι οφείλει και αυτός να υποχωρήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Εκείνος παρουσιάστηκε ανένδοτος και συμφωνήθηκε να συνομιλήσουν εκ νέου τα επόμενα 24ώρα.

Τα τυπικά για Λέτο

Την ίδια στιγμή, πρόοδος υπήρξε στις διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να λάβει ο Αργεντινός ένα έξτρα ποσό ως αποζημίωση (αγγίζει τις 200.000 ευρώ) και το σύνολο των αποδοχών του για την τρέχουσα σεζόν.

Το μοναδικό σημείο στο οποίο υπάρχει μία μικρή διαφορά είναι ο αριθμός και το ύψος των δόσεων. Όμως δεν πρόκειται για διαφορά ικανή να "χαλάσει" τη συμφωνία. Επικρατεί αισιοδοξία ότι ακόμα και εντός της Παρασκευής, θα ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιο του Λέτο με τον Παναθηναϊκό.

Παρασκευή η συνάντηση και με Βύντρα

Την Παρασκευή τώρα θα γίνει και το ραντεβού της διοίκησης του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Λουκά Βύντρα. Ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Χρήστος Παναγόπουλος θα συναντηθεί με τον δικηγόρο και ίσως τον εκπρόσωπο του διεθνή άσου για να βρουν την χρυσή τομή στη λύση του συμβολαίου του Βύντρα με το Τριφύλλι.

Ο 31χρονος αμυντικός δεν δέχτηκε την πρόταση για μείωση των αποδοχών του κατά 50% και έτσι του ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι του με τους πράσινους.

Παναθηναϊκός και Βύντρα θα τα πούνε την Παρασκευή με σκοπό να βρεθεί σε ένα μόνο ραντεβού η χρυσή τομή ανάμεσα στις δυο πλευρές και να επιτευχθεί η σχετική συμφωνία και να μην υπάρξει άλλη επιπλοκή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ