ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανέβασε τους τόνους ο Αλαφούζος

Ανέβασε τους τόνους ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην συνεδρίαση της Super League και απείλησε μέχρι και με μηνύσεις για το φορολογικό θέμα των ομάδων.

Αποφασισμένος να φτάσει το θέμα της φορολογίας και των πλαστών ενημεροτήτων στα άκρα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ να ανεβάζει τους τόνους στην συνεδρίαση της Super League την Τετάρτη το μεσημέρι.

Οι πράσινοι εκπροσωπήθηκαν από τον πρόεδρο της ομάδας και τους Βασίλη Κωνσταντίνου και Αθηνά Μπαλωμένου και σε όλη την διάρκεια της συνεδρίασης κράτησαν σκληρή στάση και πήραν θέση για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και αν ήξεραν από πριν ότι δεν θα έχουν στο πλευρό τους αρκετούς συμμάχους.

Εκεί όμως που ανέβηκαν οι τόνοι ήταν όταν ο πρόεδρος του τριφυλλιού έθεσε γενικό φορολογικό θέμα, μιλώντας για δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού.

Μάλιστα προειδοποίησε δε ότι δεν θα ανεχτεί την παραμικρή συγκάλυψη της υπόθεσης τονίζοντας ότι αν γίνει δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά ακόμη και εις βάρους του προεδρείου της Λίγκας.

Για το θέμα του ΟΦΗ και του Πανιώνιου η θέση του Παναθηναϊκού είναι ότι οι δύο ομάδες έχουν παραβιάσει ποδοσφαιρικούς και άλλους κανόνες, επομένως θα πρέπει να συζητηθούν και να αποφασιστούν οι όποιες συνέπειες. Δεν γίνεται δηλαδή την ώρα που το τριφύλλι έχει ρυθμίσει τις οφειλές του προς τα δημόσια ταμεία και είναι απολύτως συνεπές στις υποχρεώσεις του να αγωνίζονται ομάδες με εκ ευρώ χρέη σε εφορία και ΙΚΑ.

Άλλωστε ο Γιάννης Αλαφούζος και σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει είχε θέση το θέμα με τις πλαστές ενημερότητες δείχνοντας ότι θα κυνηγήσει το θέμα.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που καταψήφισε την επιλογή του Γιώργου Μποροβήλου και αυτό συνέβη τόσο για ιστορικούς λόγους καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνάει τον διαιτητή που άφησε να γίνει το παιχνίδι στην Ριζούπολη αλλά και για λόγους ανανέωσης ώστε να σταματήσουν να διοικούν το ποδόσφαιρο τα ίδια πρόσωπα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ