ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Θα γίνουν πέντε προσθήκες ακόμα"

Αναστασίου: "Θα γίνουν πέντε προσθήκες ακόμα"
INTIME SPORTS

Τα γκολ και η επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού άφησαν ικανοποιημένο τον Γιάννη Αναστασίου σε αντίθεση με την άμυνα και τον άναρχο τρόπο που αμύνονταν οι πράσινοι. Για πέντε μεταγραφές ακόμα έκανε λόγο ο 40χρονος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ικανοποιημένος από την επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού και τον τρόπο λειτουργίας των πράσινων από την μέση και μπροστά έμεινε ο τεχνικός των πράσινων Γιάννης Αναστασίου μετά το φιλικό με την Ελάζιγκσπορ.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού αντίθετα έκανε λόγο για άναρχη αμυντική λειτουργία και λάθη τα οποία δεν έπρεπε να κάνουν οι πράσινοι στην διάρκεια του αγώνα.

Ο Αναστασίου όταν ρωτήθηκε για την μεταγραφική ενίσχυση των πράσινων υποστήριξε ότι θα γίνουν ακόμα πέντε μεταγραφές κάνοντας λόγο για έναν αμυντικό, δυο χαφ, έναν επιθετικό και έναν ακραίο.

Τι ήταν αυτό που σας ικανοποίησε και από τι δεν μείνατε ικανοποιημένος;

"Θα έλεγα ότι είδα αρκετά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Πράγματα τα οποία δουλεύουμε συστηματικά στις προπονήσεις και σίγουρα αυτό το κομμάτι με άφησε ικανοποιημένο.

Δεν έμεινα ικανοποιημένος όμως από το αμυντικό κομμάτι όπου θα έλεγα ότι παίξαμε στριτ φούτμπολ. Ένα άναρχο παιχνίδι στο οποίο βοήθησε πολύ και ο αντίπαλος που έπαιζε πολύ ανοιχτά. Εμείς όμως οφείλουμε να είμαστε πιο λειτουργικοί και σίγουρα θα έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε πάνω στην άμυνα μας.

Επιθετικά βγάλαμε φάσεις, βάλαμε τέσσερα γκολ. Αυτό είναι το θετικό. Το κρατάμε. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά μας σημεία και σήμερα είχαμε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι τα οποίο θα διορθώσουμε".

Είστε ευχαριστημένος από την παρουσία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών στην ομάδα;
"Αυτή τη στιγμή θα είναι δύσκολο να πω ότι είμαι ικανοποιημένος η δυσαρεστημένος από κάποιους παίκτες. Είναι νωρίς ακόμα. Σίγουρα περιμένω από τους πιο έμπειρους να βοηθήσουν τους νέους. Είναι μια μεταβατική περίοδο για όλους. Έχει να κάνει και με την επικοινωνία. Είναι δύσκολο σε τόσο σύντομο χρονικό σημείο να μάθεις να μιλάς την γλώσσα του άλλου. Και οι ξένοι προσπαθούν και οι Έλληνες προσπαθούν στα Αγγλικά να έρθουν σε συνεννόηση με τους συμπαίκτες τους. Αλλά και σε αυτό τον τομέα, αυτόν της επικοινωνίας θέλουμε ακόμα δουλειά".

Τον Μπεργκ πότε θα τον δούμε να αγωνίζεται;
"Ο Μπεργκ είναι ένας παίκτης της ομάδας που δεν είναι 100% έτοιμος. Μέσα σε μια εβδομάδα θα αρχίσει να συμμετέχει κανονικά σε όλα τα κομμάτια της ομάδας και τότε θα μπορούμε σιγά-σιγά να του δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια".

Σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση τι να περιμένουμε;
"Το ρόστερ σίγουρα δεν έχει καλυφθεί. Δεν έχει ολοκληρωθεί. Πρέπει να αποκτηθεί ένας αμυντικός, δυο χαφ, ένας επιθετικός και ένας ακραίος παίκτης. Η διοίκηση δουλεύει, υπάρχουν επιλογές και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις θετικές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ