ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Θα διορθώσουμε σίγουρα τα λάθη μας"

Αναστασίου: "Θα διορθώσουμε σίγουρα τα λάθη μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε και καλά αλλά και κακά πράγματα στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε σίγουρος ότι τα κακώς κείμενα θα διορθωθούν μέχρι τα ματς με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί αρκετά βελτιωμένος στα παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου αμέσως μετά το τέλος με τον Παναιγιάλειο όπου το τριφύλλι δεν έδειξε και το καλύτερο δυνατό πρόσωπο καθώς η ομάδα από το Αίγιο έβαλε δύσκολα στους πράσινους.

Όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός ήταν λογικό να βγήκε η κούραση καθώς οι πράσινοι δούλεψαν σε μεγάλη ένταση αυτή την εβδομάδα αλλά πλέον θα πέσουν οι ρυθμοί ώστε να λυθούν τα πόδια και οι το τριφύλλι να παρουσιαστεί πανέτοιμο στα ματς με την Σταντάρ Λιέγης.

Αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου είπε:

"Σίγουρα βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα. Αυτή ήταν η τελευταία εβδομάδα που είχαμε για να δουλέψουμε εντατικά και τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι ρυθμοί για το ματς με την Σταντάρ. Ήταν λογικό να βγει η κούραση και είδα και καλά πράγματα αλλά και πράγματα που δεν μου άρεσαν".

Θα προλάβετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, υπάρχει ο χρόνος;
"Θα διορθωθούν σίγουρα, δεν θα προσπαθήσουμε, θα τα διορθώσουμε. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε και θα το κάνουμε. Είναι θέμα κούρασης και θα το κάνουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ