ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Μου άρεσε η διάθεση και η νοοτροπία μας"

Αναστασίου: "Μου άρεσε η διάθεση και η νοοτροπία μας"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την διάθεση και την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό ματς με την Κόρινθο έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου. Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός των πράσινων.

Η διάθεση αλλά και η νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισαν την Κόρινθο οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν αυτό που άρεσε περισσότερο από κάθε τι στον Γιάννη Αναστασίου.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μέντες ως στόπερ αλλά και για την αγωνιστική ετοιμότητα του Ολλανδού και του Μπαϊράμι.

Οι δηλώσεις του τεχνικού των πράσινων μετά το ματς με την Κόρινθο στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ:

"Πάντα κάθε φιλικό είναι δύσκολο κυρίως λόγω της νοοτροπίας που πρέπει να δείξουν οι παίκτες. Πρέπει να βρουν το κίνητρο τα παιδιά για να παίξουν. Τα παιδιά το είχαν αυτό σήμερα, είχαν καλή διάθεση. Πετύχαμε τρία γκολ και χάσαμε ευκαιρίες και σε συνδυασμό με την απόδοση των πιτσιρικάδων οι οποίοι είχαν παίξει το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ και γύρισαν με το λεωφορείο, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο".

Είδαμε να παίζουν αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων που είχαν παίξει και το Σάββατο;
"Αυτό είναι κάτι που θέλουμε. Να υπάρχει σωστή νοοτροπία να μην καταλαβαίνουν από κούραση. Είναι θέμα νοοτροπίας και έδειξαν πολύ καλή διάθεση".

Για την χρησιμοποίηση του Μέντες ως στόπερ;
"Δεν είχαμε καθόλου αμυντικούς. Έλειπαν οι Κουτρουμπής και Ρισβάνης που ήταν τραυματίες αλλά κια οι Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλος που είναι διεθνείς ενώ ο Πίντο δεν ήθελε να παίξει. Βρεθήκαμε έτσι με ένα στόπερ. Αναγκαστικά έπρεπε να αυτοσχεδιάσουμε. Ο Μέντες έχει παίξει στην Ολλανδία σε αυτή τη θέση και νομίζω ότι ήταν καλό για αυτόν που έπαιξε 90 λεπτά".

Για το πότε θα είναι έτοιμοι οι Μπαϊράμι και Μέντες;
"Αυτός είναι ο λόγος που παίζουμε αυτά τα παιχνίδια και παίρνοντας λεπτά συμμετοχής ανεβάζουν και τον ρυθμό τους. Είναι βέβαια και θέμα προπονήσεων. Γιατί να παίξουν ένα παιχνίδι καλό και να μην δείχνουν σωστή νοοτροπία στις προπονήσεις είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Τα δυο παιδιά δουλεύουν και το ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ