ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Κοιτάμε μπροστά με ψηλά το κεφάλι"

Αναστασίου: "Κοιτάμε μπροστά με ψηλά το κεφάλι"
INTIME SPORTS

Στο ίδιο μήκος κύματος με όσα είπε το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι κυμάνθηκε η ομιλία του Γιάννη Αναστασίου και την Δευτέρα στην προπόνηση των πράσινων.

Ο 40χρονος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τους είπε ότι θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να έχουν ψηλά το κεφάλι με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τους τόνισε βέβαια ότι όταν δεν έρχεται το γκολ θα πρέπει να δίνουν όλη μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους για την εμφάνιση. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια. Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και το πάθος που είχαμε στο ντέρμπι».

Είπε και συνέχισε:

«Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να προχωρήσουμε. Τέτοια παιχνίδια μπορούμε να τα κερδίζουμε αλλά όταν δεν έρχεται το γκολ πρέπει να προσέχουμε τουλάχιστον να μην τα χάνουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Άρη, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ