ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπεΐντ: "Έπρεπε να δείξουμε ποιοι είμαστε"

Αμπεΐντ: "Έπρεπε να δείξουμε ποιοι είμαστε"
INTIME SPORTS

Ο Μεχντί Αμπεΐντ χαρακτήρισε καλή την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και ζήτησε τη στήριξη των οπαδών του "τριφυλλιού" καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αρχικά ο μέσος από την Αλγερία τόνισε, μιλώντας στην ιστοσελίδα " Prasinanea.gr ": “Θεωρώ ότι παίξαμε καλά σήμερα. Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή και νεανική ομάδα.

Κατά διαστήματα αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο και ήμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα”.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ αλλά η συνέχεια ήταν κάπως υποτονική μέχρι το δεύτερο ημίχρονο, τι έγινε;

“Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι ότι πρέπει να μπούμε δυνατά, να δείξουμε ποιοι είμαστε. Να δείξουμε και στον κόσμο μας ότι βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Είδαμε την ομάδα να γίνεται καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο;

“Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό αυτό. Έχουμε μια νεανική ομάδα, είμαστε λίγο καιρό μαζί και είναι λογικό όσο περισσότερο παίζουμε μαζί να γινόμαστε καλύτεροι. Σήμερα δείξαμε και στο δεύτερο μέρος ότι ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο¨.

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι παίκτες πήγατε και χειροκροτήσατε τον κόσμο... ήταν μια κίνηση που βγήκε αυθόρμητα;

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τους οπαδούς. Είναι φανταστικοί. Τους θέλουμε δίπλα μας όλη τη σεζόν, χρειαζόμαστε την στήριξη τους και ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε με την απόδοση μας την αγάπη τους. Θέλουμε να είναι περήφανοι για μας”.

Είσαι στην ομάδα σχεδόν είκοσι μέρες. Πως νιώθεις ; Έχεις προσαρμοστεί;

“Νιώθω αρκετά καλά. Σίγουρα όμως χρειάζομαι λίγο ακόμα χρόνο για να είμαι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Πιστεύω ότι έκανα κάποια καλά πράγματα στο ματς και θέλω να έχω και εγώ μια καλή σεζόν και να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα. Να την βοηθήσω να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ