ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμοιβαία... τα αισθήματα παραμονής

Αμοιβαία... τα αισθήματα παραμονής
Φερέιρα INTIME SPORTS

Την πόρτα της παραμονής έχει ανοίξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Παιανία που έχει κερδίσει τους διοικούντες και τον κόσμο ενώ ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να μείνει κάτι που δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του. Αντίθετα, δύσκολα συνεχίζουν Σεϊταρίδης και Λουίς Γκαρθία.

Το έργο του Ζεσουάλδο Φερέιρα εκτιμήθηκε κυρίως στα δύσκολα εκεί που η ομάδα έδειξε αξιόλογο πρόσωπο και έπεισε με τις εμφανίσεις της.

Δικαίως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κερδίσει τους διοικούντες και τον κόσμο και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να μείνει κάτι που δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει με ανανέωση του συμβολαίου του. Αντίθετα, δύσκολα συνεχίζουν στο "τριφύλλι" Σεϊταρίδης και Λουίς Γκαρθία.

Από τα μέσα Μαρτίου και μετά θα αρχίσουν οι συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον προπονητή του "τριφυλλιού", Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, την περίοδο της διοικητικής αστάθειας στην ομάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός στα δύσκολα έδειξε να έχει κρατήσει την ομάδα του ενωμένη και "πάλεψε" δείχνοντας τρομερό χαρακτήρα στα ντέρμπι διεκδικώντας (όσο τους άφησαν) το πρωτάθλημα στα ίσα.


Επίσης είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχει διατηρήσει τα αποδυτήρια σε εξαιρετικό επίπεδο, αφού εκτός του γεγονότος πως κανείς παίκτης δεν έχει πρόβλημα με συμπαίκτη του (ακόμα και όταν τσακώνονται, εκείνος δίνει λύσεις) η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι στο μέγιστο σημείο.

Η παρούσα διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεδριάσει σύντομα και είναι δεδομένο πως θα εγκριθεί η παραμονή του 65χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν, γεγονός που είναι αμοιβαίο εκατέρωθεν.

Παράλληλα, αναμένεται να φιξαριστεί τόσο το μπάτζετ θα έχει στην διάθεσή του ο προπονητής του "τριφυλλιού" για να ενισχύσει όπως θέλει το ρόστερ, όσο και ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα του σε όλες τις στιγμές ως τεχνικός διευθυντής.

Οι συναντήσεις των μελών της διοίκησης με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να λάβουν χώρα λίγο πριν το τέλος Μαρτίου.


Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το 2012 και το υπάρχον συμφωνητικό δεν έχει διάρκεια έξι μηνών συν ένα χρόνο.

"Τελειώνουν" Γιούρκας και Γκαρθία

Σε αντίθεση με τις προθέσεις προς τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν πως οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Λουίς Γκαρθία δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα αποτελέσουν παρελθόν με την λήξη της χρονιάς.

Από την μια, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ενώ ξεκίνησε "ορεξάτος", μετά κατέβασε ρυθμούς ενώ μετά και τον τραυματισμό του δεν έχει επανέλθει ακόμα.

Επίσης και ο Ελληνας αμυντικός, με την συνολική του παρουσία στον σύλλογο δεν έχει πείσει τον Πορτογάλο προπονητή του, ενώ δεν "αρπάζει" τις ευκαιρίες που του δίνονται με συνέπεια οι διοικούντες να έχουν πάρει την απόφαση αποχώρησής του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ