ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άμεση ανάγκη ρευστού

Άμεση ανάγκη ρευστού

Την ανάγκη να μπουν άμεσα χρήματα έχει ο Παναθηναϊκός ώστε να πάρει την πρώτη άδεια της ΟΥΕΦΑ τον Μάρτιο.

Ο Δημήτρης Γόντικας προσπαθεί να βρει χρήματα να μπουν άμεσα στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Παναθηναικός έχει άμεση ανάγκη από 8 εκατομμύρια ευρώ. Τα 5 εκατ. είναι οφειλές σε παίκτες και σε τρίτους μέχρι της 31/12/2011 και άλλα 3 εκατ. ευρώ είναι οι φόροι.

Η ΟΥΕΦΑ θα πρέπει να γνωρίζει μέχρι της 31 Μαρτίου ότι όλοι είναι πληρωμένοι για να δώσει την άδεια ώστε ο Παναθηναϊκός να παίξει στην Ευρώπη.

Ο Γόντικας στην επιστολή που είχε στείλει προς τους μετόχους πριν λίγο καιρό, είχε εξηγήσει την ανάγκη από χρήματα, καθώς ο χρόνος τρέχει και ήδη υπάρχουν καθυστερήσεις.

Αν περάσει η ΠΑΕ από τον πρώτο έλεγχο της ΟΥΕΦΑ τότε θα γίνει και ένας δεύτερος στις 30 Ιουνίου 2012. Εκεί θα πρέπει η διοίκηση των "πρασίνων" να δείξει ότι έχουν εξοφληθεί όλοι στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ενώ οι υποχρεώσεις είναι άλλα 7 εκατ. ώστε να συμπληρωθούν τα 15 εκατ. που χρειάζονται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η εμφάνιση του Ανδρέα Βγενόπουλου, δεν αλλάζει κάτι σε αυτά που έχει πει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος είχε ζητήσει 15 εκατ. ευρώ να μπουν στην ΠΑΕ, ποσό που ο ίδιος ο Βγενόπουλος είχε πει το 2010.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ