ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

Το Sport24.gr παρουσιάζει το προφίλ του Αλεχάνδρο Αλφάρο που είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Η καριέρα του και 25 φωτογραφικά κλικ. Μιλούν οι προπονητές του, Μανόλο Χιμένεθ και Χοσέ Λουίς Όλτρα (pics & vids)

Ο Αλεχάνδρο Αλφάρο αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα ενισχύσει την γραμμή "κρούσης" των "πράσινων", προσφέροντας λύσεις τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Αλεχάνδρο Αλφάρο, του χαρισματικού μεσοεπιθετικού της Μαγιόρκα που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στις Σεβίγια και Τενερίφε. Η προσθήκη του Ισπανού στο ρόστερ των "πράσινων" θα δώσει πολλές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας, αφού ο Αλφάρο εκτός από δεύτερος επιθετικός (mediapunta), μπορεί να βοηθήσει στα πλάγια ως εξτρέμ, αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ξεκλειδώσουν οι αντίπαλες άμυνες. Πρόκειται για έναν παίκτη με ικανότητες, τεχνική και εμπειρία και είναι σίγουρο ότι αν υπογράψει τελικά στον Παναθηναϊκό, θα προσφέρει ποιότητα μέσα στο γήπεδο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑΡΟ

Ο Αλεχάνδρο Αλφάρο Λιχέρο γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1986 στην μικρή πόλη Πάλμα δελ Κοντάδο, κοντά στην Ουέλβα της Ανδαλουσίας. Μέλος μιας οικογένειας με μεγάλη αγάπη στο ποδόσφαιρο (τα άλλα δυο αδέλφια του, Χουάν και Χεσούς, είναι επίσης ποδοσφαιριστές), αλλά και φανατικά "σεβιγίστα", ο μικρός Αλεχάνδρο έκανε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία 7 ετών στα τμήματα υποδομής της τοπικής CD Siempre Alegres, ενώ ο πατέρας του τον πήγαινε συχνά στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" για να δουν παιχνίδια της Σεβίγια, την εποχή που μεσουρανούσε ο "μάγος" Τσιάρτας. Εκεί έμεινε σχεδόν μια δεκαετία, αλλά από τη σεζόν 2003/04 έφυγε για την πρωτεύουσα και τις ακαδημίες της αγαπημένης του Σεβίγια.

Έναν χρόνο αργότερα, ο Μανόλο Χιμένεθ τον πήρε στη Σεβίγια Β και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Στη διάρκεια εκείνης της σεζόν (2005/06), ο Χιμένεθ αποφάσισε να τον κρατήσει τελικά μαζί του και οι πολύ καλές εμφανίσεις του έπεισαν τον Χουάντε Ράμος να τον δοκιμάσει με την πρώτη ομάδα. Η παρθενική εμφάνιση έγινε στις 30 Απριλίου του 2006 στο "Ανοέτα" απέναντι στην Ρεάλ Σοθιεδάδ. Ο Αλφάρο μαζί με τον Χεσούς Νάβας πήραν εκείνη την ημέρα το βάπτισμα του πυρός στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η χρονιά ήταν ονειρεμένη για τον 19χρονο Αλεχάνδρο, αφού εκτός των άλλων, η ομάδα του, η Σεβίγια Β, κέρδισε την άνοδό της στην Σεγούντα Ντιβισιόν.

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

Ο Ράμος πρόσθεσε ακόμα περισσότερες εμπειρίες στον Αλφάρο, βάζοντάς τον να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα τόσο στο Κύπελλο όσο και στην Ευρώπη, στο Κύπελλο UEFA, διοργανώσεις που τελικά κέρδισε η Σεβίγια. Την επόμενη σεζόν (2007/08), ο Αλφάρο αγωνίστηκε κυρίως με τη φανέλα της Σεβίγια Β στην Σεγούντα και το καλοκαίρι του 2008 δόθηκε δανεικός στην Τενερίφε, η οποία στήριξε πάνω του πολλές από τις ελπίδες της για επιστροφή στην Πριμέρα. Ο "Μέγας Αλέξανδρος", όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι της Τενερίφε, δεν τους απογοήτευσε. Πραγματοποιώντας μια φοβερή χρονιά (ξεκίνησε βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, 42 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο), πέτυχε 22 γκολ και υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανόδου στην πρώτη κατηγορία.

Η εντυπωσιακή του βελτίωση ανάγκασε τον Χιμένεθ να τον καλέσει πίσω για να κάνει μαζί με την Σεβίγια την προετοιμασία το καλοκαίρι του 2009, όμως στο τέλος Αυγούστου ο Αλφάρο επέστρεψε στην Τενερίφε και πάλι ως δανεικός. Παρά το γεγονός ότι τα πήγε μια χαρά και στην Πριμέρα (7 γκολ και 5 ασίστ), η Τενερίφε έχασε την παραμονή της στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Βαλένθια στο "Μεστάγια" και ο Αλεχάνδρο γύρισε στη Σεβίγια, όπου ξεκίνησε ως βασικός την επόμενη σεζόν (2010/11). Η απόλυση του Άλβαρεθ και ο ερχομός του Μανθάνο τον έθεσαν στο περιθώριο, παρόλα αυτά όμως έκλεισε τη χρονιά με 7 τέρματα, όντας ο τέταρτος σκόρερ της ομάδας. Η Μαγιόρκα έκανε πρόταση στη Σεβίγια για την αγορά του και έτσι το καλοκαίρι του 2011, ο Λορένθο Σέρα Φερέρ πλήρωσε 750.000 ευρώ και τον έκανε ξανά "νησιώτη".

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

Αντίπαλοι τότε, αντίπαλοι και τώρα. Αλφάρο και Μποτία θα βρεθούν αντιμέτωποι στα "αιώνια" ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Εδώ από αγώνα της Σεβίγια με την Μαγιόρκα στο ισπανικό Κύπελλο (9/1/2013)

Η πρώτη σεζόν στη Μαγιόρκα (2011/12) κύλησε μέτρια για τον Αλφάρο, πρώτα με τον Λάουντρουπ και στη συνέχεια με τον Καπαρός (35 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 3 γκολ και 2 ασίστ), όμως τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα την επόμενη χρονιά. Ο Αλφάρο μπορεί να βελτίωσε τους αριθμούς του (7 γκολ και 2 ασίστ σε 31 παιχνίδια), όμως η ομάδα συνολικά δεν τράβηξε με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 18η θέση και να υποβιβαστεί. Η σεζόν 2013/14 ξεκίνησε με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα στον πάγκο της Μαγιόρκα, παλιό γνώριμο του Αλφάρο από την Τενερίφε, ο οποίος έδωσε θέση βασικού στον παλιό του παίκτη. Όμως η ομάδα είχε πάρει την κατηφόρα και σώθηκε από έναν ακόμα υποβιβασμό στο παρά πέντε, τερματίζοντας στην 17η θέση της Σεγούντα. Ο Αλφάρο, στην τελευταία του χρονιά με την Μαγιόρκα πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ.

Αν θέλουμε να συγκεντρώσουμε σε λίγες γραμμές τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αλεχάνδρο Αλφάρο, θα μπορούσαμε να πούμε τα εξής: Πρόκειται για έναν παίκτη με άψογο έλεγχο της μπάλας, που ξέρει να κινείται σωστά ανάμεσα στις γραμμές και να τροφοδοτεί τους γρήγορους συμπαίκτες του, δημιουργώντας κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Διακρίνεται κυρίως για τις κινήσεις του στις μικρές αποστάσεις, όπου ξεχωρίζει η τεχνική του. Έχει πολύ καλό σουτ και διαθέτει το ένστικτο του γκολτζή. Ο ίδιος θεωρεί ότι "αποδίδει καλύτερα πίσω από τον επιθετικό, γιατί σε εκείνη τη θέση νιώθει πιο ελεύθερος. Προτιμάει λοιπόν να παίζει έχοντας μπροστά του ένα σέντερ φορ". Τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν είναι "η σκληρή δουλειά, η ταπεινότητα και η δέσμευση ότι τα δίνει όλα για τη φανέλα και την ομάδα του".

ΧΙΜΕΝΕΘ: "ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΑΛΦΑΡΟ"

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

Ντελ Νίδο, Αλφάρο και Μανόλο Χιμένεθ πριν από αγώνα της Τενερίφε με τη Σεβίγια στο "Ελιοδόρο Ροντρίγκεθ Λόπεθ" (21/11/2009)

Το Sport24.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μανόλο Χιμένεθ, προπονητή του Αλφάρο τόσο στη δεύτερη όσο και στην πρώτη ομάδα της Σεβίγια. Ζητήσαμε από τον Ισπανό τεχνικό την γνώμη του για τον υποψήφιο παίκτη του Παναθηναϊκού και ιδού τί μας είπε:

" Πρόκειται για έναν ικανότατο παίκτη που μπορεί να αξιοποιηθεί στην επιθετική γραμμή, κυρίως στη θέση του αριστερού εξτρέμ και του δεύτερου επιθετικού. Έχει καλή τεχνική, διαβάζει σωστά το παιχνίδι και διαθέτει πολύ ισχυρό και ευθύβολο δεξί σουτ. Μοιράζει γρήγορα παιχνίδι όταν είναι στον άξονα και σεντράρει με επιτυχία από τα πλάγια, σκοράρει και δίνει ασίστ. Είναι κατά τη γνώμη μου ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, πολύ σωστός και αφοσιωμένος επαγγελματίας και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός κάνει μια πολύ σωστή επιλογή. Εύχομαι να προσαρμοστεί γρήγορα στο καινούργιο περιβάλλον και να προσφέρει αυτά που ξέρει και μπορεί. Τέλος, να προσθέσω ότι είναι ένας καταπληκτικός χαρακτήρας, αγαπητός στους συμπαίκτες του και πάντα πρόθυμος να εκτελέσει τις οδηγίες του προπονητή".

ΟΛΤΡΑ: "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΑΛΦΑΡΟ"

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

Αλφάρο (αριστερά) και Όλτρα (δεξιά) στην περσινή προετοιμασία της Μαγιόρκα (9/8/2013)

Το Sport24.gr θέλησε να μάθει και την άποψη του Χοσέ Λουίς Όλτρα, προπονητή του Αλφάρο τη διετία 2008-10 στην Τενερίφε, αλλά και την προηγούμενη σεζόν (2013/14) στην Μαγιόρκα. Ο Όλτρα μίλησε με ενθουσιασμό για τον "στόχο" των "πράσινων":

" Ποδοσφαιρικά ο Αλφάρο είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Η καλή του θέση είναι αυτή του δεύτερου επιθετικού (mediapunta), αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα πλάγια. Όταν παίζει ως αριστερό εξτρέμ, συνήθως συγκλίνει, ψάχνει το ένας εναντίον ενός και σουτάρει με το καλό του πόδι, το δεξί, προς την εστία, ενώ όταν παίζει δεξιά, ανεβαίνει όλη τη γραμμή και σεντράρει προς την περιοχή. Σε μερικά παιχνίδια, τον είχα τοποθετήσει και στην κορυφή του ρόμβου, πίσω από τους δυο επιθετικούς. Όμως πίσω από τον επιθετικό είναι που αποδίδει το καλύτερό του ποδόσφαιρο. Διαθέτει τεχνική, ντρίπλα χωρίς κατάχρηση, έχει αίσθηση του χώρου και του παιχνιδιού, σωστή αντίληψη των κινήσεων των συμπαικτών του.

Σουτάρει δυνατά και ευθύβολα, έχει το γκολ, αλλά μοιράζει και ασίστ. Στην πρώτη του χρονιά στην Τενερίφε πέτυχε 22 γκολ και την επόμενη, στην Πριμέρα, άλλα 8. Ακόμα και πέρυσι, στη Μαγιόρκα, σε μια κακή σεζόν τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο, πέτυχε 8 τέρματα. Μου κάνει εντύπωση που αυτός ο παίκτης δεν αγωνίζεται σε ομάδα της Πριμέρα. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό χαρακτήρα, παράδειγμα επαγγελματία, πρότυπο οικογενειάρχη. Αγαπητός στους συμπαίκτες του, δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, ακόμα και όταν τον άφηνα στον πάγκο, δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ. Νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Προσωπικά θα τον συνιστούσα σε οποιαδήποτε ομάδα με κλειστά μάτια".

Ο ΑΛΦΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΧΑΝΔΡΟ

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

Ας δούμε τώρα μερικές ατάκες του Αλφάρο από παλαιότερες συνεντεύξεις του στην Ισπανία (κυρίως σε μέσα της Μαγιόρκας και της Σεβίλλης) που αναφέρονται στην καθημερινή του ζωή, στο ποδόσφαιρο, στις συνήθειες και τα χόμπι του.

- Ποδοσφαιρικό είδωλο: Νταβόρ Σούκερ (όταν έπαιζε στη Σεβίγια)

- Μέσι ή Κριστιάνο: Και οι δυο είναι εντυπωσιακοί, αλλά προτιμώ τον Ινιέστα

- Αγαπημένο γήπεδο: "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν"

- Η καλύτερη νεανική ανάμνηση: Τα τουρνουά που παίζαμε πιτσιρικάδες με την CD Siempre Alegres στην Πάλμα ντελ Κοντάδο

- Ένα ιστορικό γεγονός: Το Μουντιάλ που κατέκτησε η Ισπανία το 2010

- Οι επικαλαμίδες: Γράφουν το όνομα της μητέρας μου και του πατέρα μου και έχουν τη σημαία της πόλης μου

- Αγαπημένη ώρα για τα ματς: Στις 8 το βράδυ

- Η αντίπαλη ομάδα που θαυμάζει: Η Τενερίφη

- Πανηγυρισμός: Πάντα πανηγυρίζω τα γκολ δείχνοντας τον ουρανό με τα δυο μου χέρια, γιατί τα αφιερώνω στον πατέρα μου που έχει πεθάνει.

- Τατουάζ: Στο δεξί μου μπράτσο υπάρχει γραμμένη η λέξη "hermanos" (αδέρφια). Το ίδιο τατού έχουν και οι πρώην συμπαίκτες και φίλοι μου στην Σεβίγια Β, Φερνάντο Ροντρίγκεθ και Σάλβα Σεβίγια.

- Ποια χώρα έχει τους καλύτερους διαιτητές: Η Αγγλία

- Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ή σόου: Είναι άθλημα, αλλά με πολλά άλλα στοιχεία μαζί

- Αγαπημένη πόλη: Σεβίλλη

- Προλήψεις: Καμία

- Αγαπημένο πρωινό: Χυμός πορτοκάλι και ψημένο ψωμί με ντομάτα, λάδι και ζαμπόν

- Το πιο εντυπωσιακό μνημείο: Ο Πύργος του Άιφελ

- Το μέρος που τον έχει σημαδέψει: Πούντα Κάνα (Δομινικανή Δημοκρατία στην Καραϊβική)

- Twitter ή facebook: Κανένα από τα δύο

- Αγαπημένος ηθοποιός: Ντένζελ Ουάσινγκτον

- Αγαπημένη ταινία: Men of Honor (Κώδικας Τιμής)

- Αγαπημένος συγγραφέας: Στιγκ Λάρσον

- Αγαπημένο συγκρότημα: Andy y Lucas (ποπ φλαμένκο)

- Σιέστα: Ναι, μερικές φορές

- Προσωπική ζωή: Είναι παντρεμένος με την Άννα από το 2010 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Ο ΑΛΕΧΑΝΔΡΟ ΑΛΦΑΡΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

1. Ο Αλεχάνδρο Αλφάρο είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.73, βάρος 68 κιλά και το καλό του πόδι είναι το δεξί.

2. Ο Αλφάρο έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα επαγγελματικά σε 4 ομάδες: Σεβίγια Β, Σεβίγια, Τενερίφε και Μαγιόρκα.

3. Ο Αλφάρο έχει αγωνιστεί σε 3 διαφορετικές κατηγορίες: στην Πριμέρα Ντιβισιόν (Σεβίγια, Τενερίφε, Μαγιόρκα), στην Σεγούντα Ντιβισιόν (Σεβίγια Β, Τενερίφε, Μαγιόρκα) και στην Σεγούντα Ντιβισιόν Β (Σεβίγια Β).

4. Έκανε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβισιόν στις 30 Απριλίου του 2006 με αντίπαλο την Ρεάλ Σοθιεδάδ στο "Ανοέτα".

5. Πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Πριμέρα Ντιβισιόν στις 28 Ιανουαρίου του 2007 εναντίον της Λεβάντε στην 20η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος 2006/07.

6. Έχει αγωνιστεί σε 341 επίσημα παιχνίδια: 125 στην Πριμέρα Ντιβισιόν, 115 στην Σεγούντα Ντιβισιόν, 68 στην Σεγούντα Β, 25 στο ισπανικό Κύπελλο, 1 στο ισπανικό Σούπερ Καπ και 7 στην Ευρώπη.

7. Έχει αγωνιστεί σε 7 ευρωπαϊκά παιχνίδια: 2 στο Europa League και 5 στο Κύπελλο UEFA.

8. Στην επαγγελματική του καριέρα του έχει συγκεντρώσει συνολικά 17.711 αγωνιστικά λεπτά. Από αυτά, 6.789 στην Πριμέρα, 9.233 στην Σεγούντα, 1.271 στο ισπανικό Κύπελλο, 357 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 61 στο ισπανικό Σούπερ Καπ.

9. Έχει πετύχει 83 τέρματα στη διάρκεια της καριέρας του: 18 στην Πριμέρα Ντιβισιόν, 36 στην Σεγούντα, 18 στην Σεγούντα Β, 9 στο Κύπελλο και 2 στην Ευρώπη. Παράλληλα, την τελευταία πενταετία έχει "μοιράσει" και 20 ασίστ.

10. Μέχρι σήμερα στην καριέρα του, έχει δεχτεί μόλις 14 κίτρινες κάρτες και δεν έχει αποβληθεί ποτέ.

11. Ο Αλφάρο έχει 4 συμμετοχές στην Εθνική Ισπανίας U21, όλες μέσα στο 2007.

12. Έχει κατακτήσει 6 τίτλους στην καριέρα του, 4 με τη Σεβίγια (1 Κύπελλο UEFA, 1 Κύπελλο Ισπανίας, 1 ισπανικό Σούπερ Καπ και ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ) και 2 με τη Σεβίγια Β (2 πρωταθλήματα στην Σεγούντα Β).

Ο ΑΛΕΧΑΝΔΡΟ ΑΛΦΑΡΟ ΣΕ 25 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΛΙΚ

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

1. Ο Αλφάρο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο ποδόσφαιρο από την Σεβίγια Β. Εδώ οι Βάργκας, Αλφάρο, Λόλο, Χεσούς Νάβας, Ντιέγο Καπέλ και Κρέσπο, έτοιμοι να ταξιδέψουν με την πρώτη ομάδα στην Πράγα για να αντιμετωπίσουν την Σλάβια Πράγας στο Champions League (12/11/2007)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

2. Το 2007 ο Αλφάρο κλήθηκε στην Εθνική Ισπανίας U21, με την οποία είχε 4 συμμετοχές. Εδώ με αντίπαλο την Αγγλία (6/2/2007)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

3. Αλφάρο και Ράκιτιτς σε προπόνηση της Σεβίγια (27/4/2011)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

4. Ο Παναθηναϊκός ξέρει σε ποιον θα δώσει τα γάντια στην περίπτωση που η ομάδα μείνει χωρίς τερματοφύλακα!

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

5. Το καλοκαίρι του 2008 παραχωρήθηκε δανεικός στην Τενερίφη. Εδώ στην προετοιμασία της ομάδας (26/8/2008)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

6. Ο Αλφάρο σε αγώνα της Τενερίφε με την Ράγιο Βαγεκάνο στο "Ελιοδόρο Ροντρίγκεθ Λόπεθ" (2/11/2008)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

7. Αλφάρο και Μονρεάλ μονομαχούν σε αγώνα της Τενερίφε με την Οσασούνα στο "Ελιοδόρο Ροντρίγκεθ Λόπεθ" (13/9/2009)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

8. Αλφάρο και Μιγκέλ από αγώνα της Τενερίφε με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια" (16/5/2010)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

9. Τη σεζόν 2010-11 ο Αλφάρο επέστρεψε στη Σεβίγια. Εδώ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εναντίον της Μάλαγα για τη φάση των "16" του ισπανικού Κυπέλλου (22/12/2010)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

10. Καπέλ, Νεγρέδο και Αλφάρο πανηγυρίζουν το γκολ του τελευταίου εναντίον της Καρπάτι Λβιβ για το Europa League (4/11/2010)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

11. Αλφάρο και Ριβέρα σε αγώνα της Σεβίγια με την Σπόρτινγκ Χιχόν στο "Ελ Μολινόν" (17/10/2010)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

12. Με αντίπαλο τον Ντούντα σε αγώνα της Μάλαγα με τη Σεβίγια για το ισπανικό Κύπελλο στην "Ροσαλέδα" (5/1/2011)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

13. Λορένθο Σέρα και Αλφάρο στην επίσημη παρουσίαση του δεύτερου στην Μαγιόρκα (8/8/2011)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

14. Ο Αλφάρο στην επίσημη παρουσίασή του από τη Μαγιόρκα (8/8/2011)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

15. Αλφάρο και Λάουντρουπ στην προετοιμασία της Μαγιόρκα (17/8/2011)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

16. Ο Αλφάρο πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στη Χετάφε στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" (28/4/2012)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

17. Αλφάρο και Σέρχιο Ράμος σε ματς της Μαγιόρκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Ιμπεροστάρ" (14/1/2012)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

18. Αλφάρο και Αλέξις μονομαχούν σε αγώνα της Μαγιόρκα με την Χετάφε στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" (28/4/2012)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

19. Με αντίπαλο τον Αμορεμπιέτα σε προημιτελικό αγώνα του ισπανικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Μαγιόρκα και την Αθλέτικ στο "Ιμπεροστάρ" (25/1/2012)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

20. Σε φιλικό αγώνα ανάμεσα στη Μαγιόρκα και το Αμβούργο (11/8/2012)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

21. Ο Αλφάρο πανηγυρίζει το γκολ που έχει πετύχει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου" (16/3/2013)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

22. Μαζί με τον Γκρεγόριο Μανθάνο σε προπόνηση της Μαγιόρκα (30/5/2013)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

23. Ο Αλφάρο σκοράρει εναντίον της Βαγιαδολίδ στο "Ιμπεροστάρ" (1/6/2013)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

24. Σε εύθυμο στιγμιότυπο στην προπόνηση της Μαγιόρκα με τον Ζιοβάνι ντος Σάντος (12/4/2013)

Αλφάρο, το επιθετικό ατού

25. Ο Αλφάρο σκοράρει εναντίον της Ρεκρεατίβο σε φιλικό προετοιμασίας (11/8/2013)

Πηγές: As, Marca, Diario de Mallorca, lfp.es

Βίντεο: Ο Αλφάρο σκοράρει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου". Το γκολ στο 1:50 του βίντεο (16/3/2013)

Βίντεο: Ο Αλφάρο σκοράρει εναντίον της Βαγιαδολίδ (1/6/2013)

Βίντεο: Ο Αλφάρο πετυχαίνει και τα δυο τέρματα της Μαγιόρκα απέναντι στην Σεβίγια, την πρώην ομάδα του (9/3/2013)

Βίντεο: Γκολ του Αλφάρο εναντίον της Ράγιο στο 0:37 του βίντεο (20/4/2013)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ