ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το παρασκήνιο της στροφής στον Αλφάρο αντί του Αμπέντ

Το παρασκήνιο της στροφής στον Αλφάρο αντί του Αμπέντ

Διαβάστε γιατί οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στράφηκαν στον Αλεχάντρο Αλφάρο και εγκατέλειψαν την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ, λόγω και της στάσης του ίδιου του Αλγερινού χαφ.

Το τελευταίο 48ώρο οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν εστιάσει εκ νέου στον Μεχντί Αμπέντ, σε μία προσπάθεια να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ήθελε τη διατήρηση του Αλγερινού χαφ στο ρόστερ.

Ωστόσο, οι επαφές με τους διοικούντες τη Νιουκάσλ κατέληξαν σε νέο αδιέξοδο, αφού οι προσεγγίσεις των δύο πλευρών απείχαν πολύ μεταξύ τους. Συν τις άλλοις, ο Άλαν Πάρντιου δεν είχε τοποθετηθεί τελεσίδικα για το αν υπολογίζει τον Αμπέντ ή όχι.

Κατόπιν συζήτησης, στο Τριφύλλι αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αλφάρο και να μην περιμένουν άλλο τον Μεχντί Αμπέντ, διότι η διαπραγμάτευση θα καθυστερούσε περαιτέρω και ελλόχευε ο κίνδυνος να χαθεί και ο Ισπανός.

Προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αλφάρο

Για την ιστορία, ο Αμπέντ έδειξε ότι προτεραιότητα για τον ίδιο είχε η παραμονή του στη Νιουκάσλ και δεν πίεσε ούτε στο ελάχιστο ώστε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Φαίνεται πως προτιμά την προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ έστω και ως αναπληρωματικός παρά την παρουσία του ως βασικός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σαφώς, έχει το δικαίωμα να κάνει την επιλογή του για τη συνέχεια της καριέρας του, αλλά μέσω του Παναθηναϊκού εξελίχτηκε όσο πουθενά αλλού και εάν παρέμενε, θα είχε ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, οι Αναστασίου και ο Νταμπίζας θεωρούν ότι ο Αλφάρο διαθέτει τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τους άλλους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και εκτιμούν ότι θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ