ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αλφάρο

Προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αλφάρο
Αλφάρο

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο θα είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2014, αφού ο 27χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός προτιμήθηκε για να καλύψει τη θέση του δημιουργικού χαφ.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Αλεχάντρο Αλφάρο, αφού συμφώνησε προφορικά με την πρόταση που του κατατέθηκε και απομένει η υπογραφή των συμβολαίων.

οι Νταμπίζας και Αναστασίου κατέληξαν ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός συγκεντρώνει τα στοιχεία που αναζητούν για την προσθήκη που επιθυμούσαν στη μεσαία γραμμή και αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις.

Με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη επιτεύχθηκε καταρχήν συμφωνία και συνεχίζεται η ανταλλαγή εγγράφων, ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες και ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Αλφάρο αναμένεται στην Αθήνα στα επόμενα 24ώρα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να γνωρίσει το νέο περιβάλλον του και να επισημοποιήσει την ένταξη του στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Λίγα λόγια για την καριέρα του

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεβίλλης και συνέχισε παίζοντας ως βασικό στέλεχος στην δεύτερη ομάδα. Από το 2006 και ύστερα άρχισε να παίρνει, σιγά-σιγά, χρόνο και με την πρώτη. Συνολικά με τους "άντρες" αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, πετυχαίνοντας τρία τέρματα.

Από το 2008 μέχρι και το 2010 παραχωρήθηκε δανεικός στην Τενερίφη. Την πρώτη του σεζόν με τη νέα του ομάδα τα πήγε εξαιρετικά, μέτρησε 42 ματς με 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το 2009-2010 δεν τα πήγε τόσο καλά, αφού έπεσε στα 7 γκολ, έχοντας όμως και 5 ασίστ.

Το 2010-2011 επέστρεψε στην Σεβίλλη, εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Νάβας, έχοντας αξιοπρεπή παρουσία με 20 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Μεταγραφή στην Μαγιόρκα

Τον Αύγουστο του 2011 η Μαγιόρκα έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του (να παίζει στα άκρα και ως δεύτερος φορ), αγοράζοντας τον από την Σεβίλλη. Την πρώτη του σεζόν μέτρησε 29 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ. Το 2012-2013 27 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια με εννέα γκολ και εννέα ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ