ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Η επιτυχία εξαρτάται από τον κόσμο"

Αλαφούζος: "Η επιτυχία εξαρτάται από τον κόσμο"
Γιάννης Αλαφούζος INTIME SPORTS

"Στα χέρια" των φίλων του Παναθηναϊκού είναι πλέον οι μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και από αυτούς εξαρτάται η επιτυχία του πλάνου λαϊκής βάσης σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ως την αρχή μιας κίνηση η οποία μπροστά της έχει πολύ δύσκολο δρόμο χαρακτήρισε ο Γιάννης Αλαφούζος με δηλώσει του στα "Πράσινα Νέα" την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο ισχυρός άνδρας του "ΣΚΑΙ" υποστήριξε πως πλέον όλα εξαρτώνται από τον κόσμο και την συνεισφορά του ώστε να πετύχει το πλάνο που έχει στο μυαλό του.

"Σήμερα υπογράφηκε το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη προς το Σωματείο Φίλων του Παναθηναϊκού.

Αυτή η κίνηση είναι μόνο η αρχή σε ένα δύσκολο δρόμο. H πλειοψηφία των μετοχών θα ανήκουν πλέον ουσιαστικά στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Από εμάς εξαρτάται, τους φίλους του Παναθηναϊκού, από εδώ και στο εξής η επιτυχία του εγχειρήματος.Πρέπει όλοι όσοι μπορούν να συμμετάσχουν στην δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού Παναθηναϊκού, δυνατού σε όλα τα μέτωπα.

Η αδειοδότηση για τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη ακόμη εκκρεμεί και παρά το γεγονός ότι έχουν συγκεντρωθεί χρήματα για αυτόν τον σκοπό δεν είναι αρκετά προς το παρόν για να καλυφθούν οι σχετικές ανάγκες".

Διαβάστε επίσης για το... τριπλό χτύπημα του Αλαφούζου αλλά και τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα καθώς επίσης και το τι έχει γίνει με το δάνειο των πράσινων από την Εθνική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ