ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακούνε το ποσό και αποφασίζουν για Καρνέζη στον Παναθηναϊκό

Ακούνε το ποσό και αποφασίζουν για Καρνέζη στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Τη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Νίκου Νταμπίζα με τον εκπρόσωπο του Ορέστη Καρνέζη για να ακούσει την πρόταση των Ιταλών για τον διεθνή άσο. Στο Τριφύλλι θέλουν να δουν τι προτείνει η Ουντινέζε για την αγορά του διεθνούς γκολκίπερ και εν συνεχεία να απαντήσουν.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πλέον, έστω και ανεπίσημα, το ενδιαφέρον της Ουντινέζε για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού να έχει την Κυριακή μια πρώτη επαφή και ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να μιλήσουν και πάλι την Δευτέρα (15/7) ώστε να φιξάρουν ένα ραντεβού και να συζητήσουν από κοντά το ντιλ που προτείνουν οι Ιταλοί για την αγορά του διεθνούς πορτιέρο.

Ο Νταμπίζας και ο εκπρόσωπος του παίκτη δεν αναφέρθηκαν σε ποσά και αυτό θα γίνει στην κατ' ιδίαν συνάντηση που θα έχουν. Στον Παναθηναϊκό θα ακούσουν την πρόταση και θα αποφασίσουν στο αν θα την αποδεχτούν η όχι με τους πράσινους να εμφανίζονται θετικοί ιδίως αν ισχύει πως η πρόταση των Ιταλών φτάσει τις 800.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ