ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία για τα χρήματα της Α.Μ. Κεφαλαίου

Αγωνία για τα χρήματα της Α.Μ. Κεφαλαίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει προσπάθειες να μαζευτούν 3.2 εκ. ευρώ με σκοπό να καλυφθεί το ποσοστό της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Επιστροφή στις προπονήσεις.

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό και σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να βρίσκεται και πάλι στο πόδι.

Ο ισχυρός άνδρας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας βρίσκεται σε επαφές όλο αυτό το διάστημα με επιχειρηματίες με σκοπό α συνεισφέρουν ένα ποσό στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που "τρέχει" αυτή την περίοδο.

Όπως είναι ήδη γνωστό η αύξηση πήγε στα 6 εκ. ευρώ, οπότε η Παναθηναϊκή Συμμαχία πρέπει να βάλει στα ταμεία το ποσό των 3.2 εκ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο 54.7% που είχε η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Το ποσό δεν έχει μαζευτεί ολόκληρο ακόμα και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του Αλαφούζου να βρεθεί το 1 εκ. ευρώ που απομένει ακόμα, μέχρι το τέλος του μήνα όταν και ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά το διήμερο ρεπό, οι πράσινοι επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σο και Τοτσέ, έτσι ώστε να κάνει τα πλάνα του για το ματς με τον Πανθρακικό.

Εσείς διαβάστε: Κωνσταντίνου: "Περιμένουμε περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο", "Πράσινο φως" από Αστέρα για το γήπεδο, Την Δευτέρα αποφασίζουν για την έδρα, Το ευχαριστώ του Κάρα στον "στρατηγό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ