ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πράσινο φως" από Αστέρα για το γήπεδο

"Πράσινο φως" από Αστέρα για το γήπεδο
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας δέχεται να παραχωρήσει το γήπεδο της Τρίπολης στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Ατρόμητο, την ώρα που οι "πράσινοι" προτιμούν πάντως το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν πάρει ακόμα την τελική τους απόφαση για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο (δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ΟΑΚΑ λόγω συναυλίας που είναι προγραμματισμένη εκείνη την ημερομηνία), καθώς εμφανίζονται διατεθειμένοι να ζυγίσουν πρώτα όλα τα δεδομένα.

Η ιδανική λύση είναι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, λόγω χωρητικότητας και τοποθεσίας. Το ματς μπορεί να του αποφέρει έσοδα από τα εισιτήρια, εάν φυσικά υπάρξει ανταπόκριση από τους οπαδούς του Τριφυλλιού και ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" να προσεγγίσει τον πράσινο κόσμο μιας μεγάλης πόλης με αρκετούς εύρωστους ανθρώπους.

Ωστόσο, στην ΠΑΕ επιθυμούν να εξακριβώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο χλοοτάπητας και οι υπόλοιποι χώροι του σταδίου και να ενημερωθούν για το κόστος διεξαγωγής της αναμέτρησης. Αυτό θα συμβεί πιθανότατα τη Δευτέρα, με μια επίσκεψη στην Πάτρα.

Ανταπόκριση από Τρίπολη

Σε αντίθεση με το Παμπελοποννησιακό, τα πράγματα είναι απλά για το γήπεδο της Τρίπολης. Οι διοικούντες του Αστέρα έχουν τη διάθεση να εξυπηρετήσουν τον Παναθηναϊκό, ενώ η εγκατάσταση πληροί με το παραπάνω τα στάνταρ της Superleague.

Όμως φιλοξενεί μόλις 7.500 θεατές και η πρωτεύουσα της Αρκαδίας δεν παρέχει τις ίδιες ευκαιρίες με την Πάτρα. Κάτι που συνυπολογίζεται από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού εν όψει της τελικής απόφασης τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ